Calpuzanul hă-hă-ilă îşi ocroteşte nesimţirea

251

Ticăloşiile, mişmaşurile şi frivolitatea lui hă-hă-ilă se confruntă cu nesimţirea şi dezordinea, cu falsificarea propriilor interese calpuzane şi despotice. Dictatorul Tr. Băsescu şubrezeşte democraţia, amărăşte sufletele, aprinde ura şi protejează anarhia.

Dictatorul ignorant şi circar, Traian Băsescu, mimează sentimentalul, vărsând, la nervi, lacrimi, îşi poate recunoaşte o greşeală sau alta, hă-hă-ind ca un aurolac ce se dă important. Hă-hă-ind, ba chiar behăind, ca un smitit, zice că îşi asumă eroarea de apreciere a articolului 140 din noul Cod Penal, când l-a aprobat. Spunea tembelul că n-a realizat că nu corespunde, deoarece consilierii juridici, care îi pregătesc gheaţa trebuincioasă  whisky-ului, erau specialişti în „constituţional” şi nu „penalişti”. Se ştie, însă, că penaliştii săi, procurorii, aghiotanţii, l-ar fi avertizat că articolul 140 le va încurca socotelile şi le va da multă bătaie de cap. Este fără importanţă, se vede treaba, pentru ceea ce vreau să dovedesc, fiindcă, în esenţă, noile prevederi ne ardonează la dreptul din Uniunea Europeană(vai de capul nostru); nici că însăşi Curtea Constituţională a României, fermecată de Monica Macovei şi Bulă-Boc, l-a considerat fără cusur. Este necesar să băgăm de seamă că hă-hă-ilă nu poate gândi decât prin prisma procurorilor şi aghiotanţilor de teapa calpuzanilor care-ţi caută bube-n cap, presupunând că le ai. Lui Zeus-Băse îi trebuie o justiţie obedientă în care procurorii să aibă mână liberă să deschidă dosare penale arbitrar, aleatoriu chiar, înainte de a avea probe, astfel încât, pe baza măsluirii unui dosar penal calpuzanul hă-hă-ilă să-şi poată îndepărta adversarii politici. Au dreptate constituţionaliştii când îi spun vaporeanului ieşit din minţi: contează drepturile constituţionale ale cetăţeanului şi nu comoditatea procurorilor obedienţi, care se bazează nu pe fapte indubitabile, de naturp penală, ci pe vorbe, pe interceptări măsluite în cancelarea despotului Băselu şi, la urma-urmei, pe violarea secretului corespondenţei olografă ori electronice şi a intimităţii dialogului cu alte persoane.
Lesne de observat „ieşirile” băţoase ale jupânului Băse cu scopul fortificării intereselor nesimţite şi anti-româneşti. El îşi promovează ori îşi apără interese proprii ca şi cele ale clanului în care este înşurubat. Este la vedere „lansarea” noului partid al obedienţilor şi impostorilor care l-au ajutat pe Zeus-Băse în distrugerea României şi transformarea ei în colonie. A fost înregistrat la tribunal Partidul Mişcarea Populară ce se înregimentează în panoplia mişcărilor dubioase şi calpe puse la cale de vaporean şi gaşca lui de aventurieri. Partidul Mişcarea Populară, noul partid al dezmăţatului hă-hă-ilă, se încolonează în şirul altor „mişcări”, pe cât de şocante, pe atât de găunoase. Aşa, pe neaşteptate, Zeus-Băse a eliberat din funcţie opt consilieri prezidenţiali(opt flutură-vânt), care devin membri ai PMP. Notez că acest futil „birou politic” al partidului prezidenţial a fost ocrotit la Cotroceni de calpuzanul hă-hă-ilă pe banii contribuabilor, -ai mei, ai tăi, ai lui, până în momentul când îşi vor găsi locul în partidul „legalizat” al indivizilor care au călcat şi batjocoresc demnitatea şi vrerea de mai bine, mai frumos şi beatitudine a românilor. Dezmăţată „mişcarea” asta a dictatorului hă-hă-ilă! Suntem acum martorii „mişcării” de abandonare a PDL de către diverşi indivizi obedienţi, în frunte cu patroana cârnaţilor de Pleşcoi, inegalabila Elena Udrea, fostă, până mai ieri, Cocoş, urmată de feluriţi zeloşi tămâietori şi alunecarea lor „zăngănită” şi asiduu mediatizată în PMP. Aceşti cântători de osanale urmăresc, precum singuri declară, să dezvolte proiectele băţosului latifundiar Traian Băsescu şi să-i ocrotească nesimţirea perfidă şi josnică. Este evidentă o crasă ticăloşie. Ce proiecte poate avea guvernatorul hă-hă-ilă. Neica Băse îşi zice preşedinte al României, nu al unui partid. Ştim că în această nemeritate calitate nu are, din punct de vedere constituţional proiecte de partid. Viaţa ne dovedeşte zilnic strădania acestui dezaxat de a implementa proiectele răzbunării, dezechilibrului şi urii. Patima i-a întunecat mintea conducându-l spre rătăcire şi dezastru. Pasiunile lui Traian Băsescu îl definesc a fi un om anchilozat mintal, mincinos şi desfrânat, ticălos şi circar neruşinat.
Această stare a lucrurilor, această nenorocită situaţie poate fi de râs dacă o analizăm în regimul scrierilor lui I. L. Caragiale. Dacă ne aplecăm mai profund şi cu  luare aminte asupra situaţiei actuale a României, e de plâns. Constituţia actuală a României i-a facilitat lui Zeus-Băse să-şi facă de cap, să-şi pună în aplicare meschine proiecte, să împingă ţara în hăul dezastrului. Acest troglodit a cultivat necuviinţa şi ilegalitatea, hoţia şi bădărănia, s-a înconjurat de oameni şi instituţii care-l ocrotesc deşănţat.(Ar fi în favoarea prosperităţii şi libertăţii poporului român dacă înnoita Constituţie ne-ar apăra de situaţii similare, absurde şi arbitrare). E posibil ca din varii motive să nu putem depăşi această situaţie care creează angoase, imoralitate şi aberaţii. În primul rând pentru că modificările aduse Constituţiei necorespunzătoare nu abandonează sistemul semi- ori sferta- prezidenţial, cu un „tătuc” ales de un popor de bună-credinţă. În al doilea rând, dat fiind faptul că „boborul” nu prea dă semne că l-ar interesa fervent legea de câpătâi a statului, e dificil de decelat acum- dacă se va definitiva textul şi se va organiza referendumul- se vor prezenta la referendum minim 50% plus unu, ori guvernatorul Băselu şi gaşca lui obedientă vor izbuti să-i deruteze din nou pe unii votanţi, cerându-le să nu se prezinte la referendum şi să-şi exprime opinia. Frică îmi este că fiind vorba despre alegeri europarlamentare, care nu-l interesează pe cetăţeanul român ce se vrea „european”, nici la referendum nu vor fi mulţi votanţi. Absenteismul şi indiferenţa ne definesc, din păcate, modul de a ne privi şi gândi viitorul socio-economic şi politic. În context mai putem pune în evidenţă un efect „pervers” sau perfid al înfiinţării partidului lui hă-hă-ilă, PMP. Constatăm, fără efort, că o serie de parlamentari ai PDL au trecut în frivola bărcuţă a PMP şi că PPDD a rămas fără un însemnat număr de parlamentari, iar aventurierul Dan Diaconescu se vrea liderul românilor din Italia. Lesne de notat că, în momentul de faţă, opoziţia este pe drig, nu are grupuri parlamentare care să-şi arate colţii barem cu o moţiune simplă, pe care s-o ticluiască vestita Anastase ori Udrea, ajutate de Monica Ridzi, dacă nu de Băse. Acest imfam a batjocorit şi umilit poporul român, a călcat în picioare valorile fundamentale: democraţia, dreptatea, justiţia, adevărul, statul de drept, demnitatea, binele sunt pentru calpuzanul Traian Băsescu vorbe goale, ori chiar obiele pe care a călcat ca un nesimţit îmbuibat, hă-hă-ilă ca un smitit, picurând la nevoie lacrimi, ca un dezaxat psihic a nesocotit viaţa românilor, a închis spitale şi demolat şcoli, a terfelit conştiinţa naţională, a jecmănit economia şi averea României.
Prof. univ. dr. Grigore Drondoe           

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here