Călinoiu, viitorul șef al Biroului Regionalizare din Aparegio!

2608

Ion Călinoiu, fostul șef al SGA Gorj, va fi angajat de săptămâna viitoare, la Aparegio, pe o funcție de șef birou. Mai precis, Călinoiu este viitorul șef al Biroului Regionalizare din Aparegio Gorj, funcție apărută la recomandarea Curții de Conturi.

Asta susține Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio Gorj, care confirmă faptul că Ion Călinoiu va începe munca în societate, chiar de săptămâna viitoare. Angajarea lui Călinoiu, aflat la pensie, nu are nevoie decât de aprobarea directorului general. Pătrășcoiu spune că a așteptat ca Ion Călinoiu să se pensioneze pentru a-i oferi acest post, care impune o relație cu 15 UAT-uri, fonduri europene și investiți cu acestea.

4 COMENTARII

  1. Toate jogodiile roșii s-au adunat la furnizorul de apă; iar grupul infracțional creat fură cetățenii captivi, în timp ce organele dorm, complice.

  2. Neapărat, un limbric roșu trebuie să fie lângă ciolanul de partid – aparegio. Dacă nici tractoristul ăsta nu-i bun de șhef, atunci cârciumarul nu-i bețivan,

  3. Atenție PSD : Nu cumva sa apară pe listele voastre asemenea specimene pentru că o să pierdeți mulți simpatizanți la alegeri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here