Călinoiu şi Văcaru, la şedinţa CL Peştişani de la ora 16.00

158

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi prefectul Alin Văcaru ar participa la şedinţa de CL Peştişani de astăzi, de la 16.00, în urma protestului de marţi, de la Târgu-Jiu a celor 60 de persoane din Colonia ACH Gureni. Locatarii coloniei au protestat azi la Prefectura Gorj pentru că au rămas fără curent în locuinţe, deja de vineri, de când transformatorul lui Nicolae Sarcină, care alimenta casele lor, a fost debranşat de la energia electrică. Transformatorul a fost, iniţial, al Primăriei Peştişani, asta cu doi ani în urmă dar a fost predat de autorităţile locale afaceristului Sarcină, în mod gratuit. Urmare a problemelor financiare cu care se confruntă firma lui Sarcină, transformatorul a fost oprit de la funcţionare, la finalul săptămânii trecute, de către reprezentanţii CEZ, pentru neplata energiei electrice. Cei de la judeţ, invitaţi azi la şedinţa de CL Peştişani, nu sunt, deocamdată, de acord cu intenţia conducerii primăriei de a achiziţiona, cu un 1 miliard două sute de milioane de lei vechi, un nou transformator pentru Colonia ACH. Prefectul chiar a declarat azi că situaţia vechiului transformator este tranşată de procurorii Parchetului Judeţean Gorj şi nu s-ar putea achiziţiona altul până nu se clarifică vechea problemă.

5 COMENTARII

  1. Cum sa cumpere alt transformator ? Primaria a dat transformatorul coloniei lui Succes pe SPAGA ia acum vor sa cumpere altul din banii cetatenilor comunei ? Sa aduca vicele Fuiorea transformatorul inapoi si sa i restituie spaga lui Sarcina . Noi am platit curentul , apa si gunoiul la zi si trebuie sa fim bransati la lumina .Hotii hotilor .

  2. sa-l bage si pe ilie bute la puscarie ca pe primarul penal pavel sa vada cum e sa stai pe intuneric cum stam noi si copii nostril din colonie.nu-I mai tineti dosarul in sertare domnilor procurori va rugam faceti-va datoria si scapati-ne de hotii comunei .

  3. sa se pregateasca vacaru de debarcare.a distrus gorjul,este emblema imoralitatii,a prostiei si a tot ce este rau in gorj.ai sa dai seama doamna,pardod vaco.

  4. Nu ilie bute este de vina ci primarul care a semnat toate actele vara sa se citeasca la sala de sport tot la fel sa facut sa semnat zevizia finala si ploua in sala de sport cei de la firma Cosmin sa vi a sa faca reparatile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here