Călinoiu rămâne “în cărţi” pentru Consiliul Judeţean Gorj

125

IMG_1856Tot mai multe voci, chiar din interiorul Partidului Social Democrat, dădeau ca sigură schimbarea lui Ion Călinoiu la următoarele alegeri pentru funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean, cu senatorul Toni Greblă.

După vizita preşedintelui PSD, Victor Ponta, lucrurile s-au lămurit. Ponta i-a pus pe colegii de la Gorj să voteze în Comitetul Executiv al PSD care să fie candidatul. În unanimitate, delegaţii au votat cu Ion Călinoiu.

Pe la colţuri, în PSD, se discuta de ceva vreme faptul că Ion Călinoiu nu ar mai fi dorit de conducerea partidului de centru pentru o nouă candidatură la Consiliul Judeţean Gorj. Mai mult, se zvonea că senatorul Toni Greblă ar fi “în cărţi” pentru această candidatură. Zvonurile au ajuns însă şi la urechile preşedintelui PSD, Victor Ponta, care a dorit să spulbere orice fel de speculaţie. Astfel, săptămâna trecută, a convocat de urgenţă Comitetul Executiv al PSD Gorj pentru a-i întreba pe primari şi delegaţii din partid care este cel mai potrivit candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj pentru următoarele alegeri. “Vreau să spulberăm orice speculaţie şi să votăm, astăzi, aici, care este candidatul pe care-l sprijină partidul la alegerile viitoare, atât la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, cât şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj”, a precizat Victor Ponta.

Evident, în unanimitate, social-democraţii i-au votat pe Florin Cârciumaru la Primăria Târgu-Jiu şi Ion Călinoiu la Consiliul Judeţean Gorj.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here