Călinoiu, prezent la celebrarea „Zilei Mondiale a Apei” de la Craiova

157

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a fost prezent, joi, la şedinţa Comitetului de Bazin Jiu-Dunăre ce a avut loc cu ocazia celebrării „Zilei Mondiale a Apei”. Acesta a fost organizată la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Jiu, Craiova.

La şedinţă au fost prezente atât autorităţile doljene cât şi Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, comisarul şef al Gărzii de Mediu Gorj, Gheorghe Sanda, reprezentanţi ai Primăriei Târgu-Jiu şi ai Complexului Energetic Oltenia.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Ion Călinoiu a adresat câteva cuvinte: „anul acesta, tema «Zilei Mondiale a Apei» face referire la cooperarea în domeniul apei, punctând astfel importanţa gestionării durabile şi echitabile a resurselor de apă.
Acest obiectiv poate fi atins prin intermediul consolidării dialogului şi a cooperării la nivel internaţional şi naţional pentru a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă prin asigurarea şanselor egale la apă”.

Colaborare, eficientă
Despre judeţul nostru, preşedintele CJ Gorj a spus că la noi nu sunt probleme foarte mari.
“Referindu-mă strict la judeţul Gorj, zonă pe care o reprezint, consider că la noi nu sunt probleme foarte mari, colaborarea între instituţiile răspunzătoare de acest domeniu dovedindu-se a fi una eficientă. Cu ocazia „Zilei Apei” aş vrea să le reamintesc cetăţenilor faptul că numai prin colaborare cu dumnealor vom reuşi să asigurăm protecţia cantitativă şi calitativă a apelor, nefiind suficientă doar activitatea celor care au atribuţii în întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă şi a mediului înconjurător”, a completat Călinoiu.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here