Călinoiu: “Nu am vorbit vreodată de blat”

255

Eliminarea fostului președinte al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, rămâne un mister. Suspectat că ar fi blătuit meciul cu „U” Cluj, scor 0-1, Pârvulescu a fost suspendat de către club trei luni. Asta s-a crezut inițial pentru că iată, postul său rămas vacant a fost ocupat acum de Narcis Răducan. Cu alte cuvinte, Pârvulescu a fost dat afară.
Membru A.G.A., cea care a luat decizia îndepărtării lui Pârvulescu, Ion Călinoiu nu a lămurit nici acum lucrurile. „Nu am vorbit vreodată de blat. Am luat o măsură pentru a elimina suspiciunile. Lucrurile sunt lămurite, echipa a terminat câștigătoare. Echipa era în cădere meci de meci, s-a aplicat un șoc la echipă. S-a urmărit să câștigăm meciurile”, a declarat Călinoiu.
Florin Cârciumaru pune schimbarea lui Pârvulescu pe seama lipsei rezultatelor. „Echipa are o imagine frumoasă în lumea fotbalului. În lumea sportului rezultatele țin antrenorul și președinții. Când nu ai rezultate trebuie schimbat ceva, asta e valabil și la baschet, fotbal și handbal. Pe funcții stai cât ai rezultate. Îi mulțumim domnului Pârvulescu pentru ceea ce a realizat aici”, a declarat primarul orașului Târgu Jiu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here