Călinoiu le-a mulţumit gorjenilor pentru voturi

316

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, coordonator al campaniei pentru Victor Ponta în judeţul Gorj, le-a mulţumit ieri cetăţenilor care au ieşit în număr mare la vot. “Vă mulțumesc pentru efortul dumneavoastră și pentru încrederea pe care ați avut-o în Victor Ponta și în proiectul său de țară. Scorul electoral obținut la Gorj – printre cele mai bune din țară – demonstrează că Partidul Social Democrat rămâne cea mai importantă forță politică la nivel local, iar cele peste 5 milioane de voturi ale românilor reflectă importanța partidului la nivel național.
Respectând votul românilor și rezultatul final al alegerilor, trebuie să dăm dovadă de înțelepciune și echilibru, să rămânem uniți și să continuăm munca noastră în interesul Gorjului și al gorjenilor.Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijin, pentru felul în care ați susținut candidatul nostru, principiile și valorile social democrației și vă asigur că proiectele pentru dezvoltarea județului vor rămâne obiectivul nostru cel mai important”, a declarat Călinoiu.
Încă de duminică seara Călinoiu le-a mulţumit gorjenilor pentru faptul că au ieşit în număr foarte mare la vot, prezenţa la nivel judeţean la ora 19,00 fiind de peste 61%, cu mult peste procentajul înregistrat în primul tur.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. a fost ca la manastirea de la curtea de arges in campania de la gorj.ce construia calinoiu si carciumaru distrugea vacaru.asa ceva rar se vede.v-a luat ala fata seniorilor.prin incompetenta si lipsa de educatie a munteanului de sohodol sunteti trasi grav in spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here