Călinoiu, la un pas de șefia SGA Gorj!

346

La începutul acestei săptămâni, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, ar putea să se instaleze la șefia Serviciului de Gospodărire a Apelor(SGA) Gorj, susțin surse social-democrate care văd optimă poziția pentru fostul consilier al președintelui CJ Gorj, Cosmin Popescu. Funcția este însă ocupată în interimat de Doina Isar, inginer șef în cadrul instituției, deja de un de zile, dar dacă promovarea respectivă se va pune în practică, directorul interimar va reveni, cu siguranță, pe vechiul post. Promovarea lui Călinoiu la cârma SGA Gorj se putea realiza însă doar prin decizie a Administrației Naționale “Apele Române” din Capitală ori prin examen. În cazul unui concurs, Călinoiu va avea contracandidat pe post, în persoana actualului director interimar al instituției.
În prezent, SGA Gorj are 159 de salariați, 50 fiind personal TESA, iar restul muncitori.
Ion Călinoiu este consilier al președintelui CJ Gorj din vara anului trecut, imediat de după alegerile locale în urma cărora Cosmin Popescu a devenit șeful județului.
A.S.

3 COMENTARII

  1. ca sa fie director la sga sinistrul personaj trebuie sa treaca printr-un concurs, conform CCM Apele romane 2016-2018! Conform articolului 8 din CCM trebuie sa aiba studii de specialitate in domeniul constructiilor(hidrotehnice, civile, drumuri si poduri sau imbunatatiri funciare), sa aiba vechime in domeniul gospodaririi apelor de minim 5 ani si (asta o spun pentru informarea individului) SA NU AIBA CONDAMNARE SAU INCOMPATIBILITATE! Asta nu are studii(e agronom), nu are vechime dar are si CONDAMNARE SI INCOMPATIBILITATE! Si mai are ceva:il are pe pe prietenul lui de petreceri si hotii in gorj, maaaaarele senator FLORIIIIIIN CARCIUMAAAARUUUUUU. care nu face nimic pentru gorj dar are un singur tel: serviciu dedirector pentru costreie! Jenant si rusinos! Aveti alaturi o stire care spune totul despre cei doi: GORJUL NU A DAT IN FOLOSINTA NICI OLOCUINTA CONSTRUITA DIN FONDURI PUBLICE IN 2016! CE ZICI, COSTREIE SI GLICEMIE, AVETI VREO CONTRIBUTIE LA ACEASTA MAAAAARE REALIZARE?

  2. Mare atentie !!!numirea fara conncurs este ILEGALA!!Are costreie nevoie de minim 5 ani pt a deveni director dar cel mai bine pt toata lumea si in special pt angajatii SGA ar fi sa se duca el de unde a venit si a nenorocit judetul Gorj.pleaca la Valcea la tine CACALINOIULE .S A SCARBIT LUMEA DE TINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here