Călinoiu, de vorbă cu oamenii la Stoina şi Cărbuneşti

304

DSCN2513Ziua de 24 mai a însemnat, pentru președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, un nou prilej de a se întâlni cu locuitorii diferitelor localități din județ.

După ce a participat la manifestările dedicate Zilei Eroilor dar și la ședința festivă a Consiliului Local al primăriei municipiului Târgu-Jiu, Ion Călinoiu a fost prezent la Stoina, la un eveniment prilejuit de inaugurarea Căminului Cultural, reabilitat de primăria din localitate, răspunzând astfel invitaţiei pe care a primit-o din partea autorităţii locale. Alături de Ion Călinoiu au mai fost prezenți la eveniment senatorul Toni Greblă, consilierii județeni Elvira Șarapatin și Andrei Maioreanu precum și vicepreședintele PSD Gorj, Scarlat Iriza.

DSCN2529“Inaugurarea căminului cultural, o realizare importantă pentru Stoina”

Primarul USL al comunei Stoina, Ioana Bușe, împreună cu numeroşi localnici, au stat de vorbă cu președintele Ion Călinoiu și l-au asigurat de susținere, în continuare, pentru un nou mandat la funcția de președinte al Consiliului Județean. În discuţiile purtate cu oamenii din localitate, Ion Călinoiu a subliniat faptul ca apreciază foarte mult faptul că oamenii sunt interesaţi de problemele localităţii în care trăiesc şi că doresc să se implice în diferite proiecte ce ar putea aduce mai multe avantaje comunei. Agricultura, infrastructura şi locurile de muncă au subiectele abordate. Problemele ridicate de cetăţenii comunei Stoina s-au axat în principal pe idei şi soluţii a ridicării standardului agricol, în momentul de faţă existând câteva exemple de întreprinzători agricoli ce au DSCN2536reuşit să pună pe picioare mici afaceri de familie. Pe de altă parte, aceştia s-au declarat mulţumiţi de faptul că acum au un cămin cultural renovat, care schimbă faţa comunei. “Căminul cultural se află chiar în centrul comunei. Până acum câteva luni nu arată prea bine, mai ales că cine vine în vizită pe la noi prin localitate se plimbă şi prin centru. De exemplu, mai vin copii de la facultate cu prieteni din oraşe mai mari în vizită si le place şi lor când au ce arăta, că aşa ţi se duce renumele. Suntem foarte mulţumiţi că acum căminul cultural este renovat, este frumos şi primitor. Îţi e mai mare dragul să vii la spectacole aici, cum a fost spectacolul de 8 martie”, a spus o localnică. La rândul său, Ion Călinoiu a adăugat că: “Într-o localitate este foarte important să existe o locaţie pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, deoarece avem foarte multe tradiţii ce merită să fie cunoscute de către tineri. Inaugurarea căminului cultural, o realizare importantă pentru Stoina”.

M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here