Călinoiu, cu ochii pe drumuri

167

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, monitorizează atent situaţia drumurilor naţionale care sunt în curs de modernizare. Aflat într-o vizită la Târgu-Cărbuneşti, Călinoiu le-a vorbit jurnaliştilor despre DN 67 B, dar şi despre stadiul lucrărilor de pe DN 66.

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a efectuat o vizită de lucru la „Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate”. Cu această ocazie, Ion Călinoiu le-a vorbit jurnaliştilor şi despre drumul ce face legătura între Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti şi care ajunge la Drăgăşani, Vâlcea. „Avem şi infrastructura transportului rutier pe traseul Târgu-Jiu – Scoarţa – Cărbuneşti – Logreşti –Dealul Mărului – Vâlcea, legătura cu Drăgăşani. Pe raza judeţului Gorj avem aproximativ 40 de kilometri, DN 67B. Este ţinută licitaţia, este selectat constructorul, iar în primăvară vor începe lucrările de reabilitare a acestui drum”, a menţionat Ion Călinoiu.

Situaţia DN 66, spre bine
Cât priveşte situaţia DN 66, preşedintele CJ Gorj se declară mulţumit de modul cum avansează lucrările şi spune că ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă pe acest tronson este înspre bine. „Ce s-a întâmplat în ultimul timp pe DN 66 este un lucru spre bine. După cum se vede, întreaga lungime a drumului de la Petroşani la Rovinari este atacată; segmentul care ne-a interesat cel mai mult: de la Rovinari la Bumbeşti-Jiu, este atacat. Eu cred că lucrările se vor încheia întocmai cum prevede contractul”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Cât priveşte restricţiile de pe Defileul Jiului, Ion Călinoiu a spus că acestea se vor menţine atât timp cât va fi necesar, astfel încât lucrările din zonă să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here