Călinoiu cere conducerii Romarm să redreseze economic UM Sadu

262

Conducerea Romarm a numit joi, un nou director tehnic la Uzina Mecanică Sadu. Este vorba de Gheorghe Stoica, instalat în funcţie de către Dan Tache, directorul Romarm. UM Sadu trece printr-o situaţie economică dificilă şi duce lipsă de contracte. De asemenea, Ion Călinoiu i-a transmis lui Tache să vină cu soluţia salvatoare în această problemă.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, i-a transmis joi, în cadrul unei conferințe de presă, directorului-general al Romarm, Dan Tache, să facă tot ce poate pentru a găsi soluţii de redresare a situaţiei economice în care se află Uzina Mecanică Sadu. “Să vină cu soluţia de a asigura un management performant, încât să aibă obiective realizabile, să nu dispară locurile de muncă. Oamenii nu sunt în şomaj, dar se fac că îi plătesc”, a precizat Ion Călinoiu.
Primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, pe raza căruia se află UM Sadu, a declarat pentru că se continuă discuțiile la nivel local și central cu factorii de decizie pentru găsirea de contracte pentru unitate, situația fiind una dramatică.
Cei aproximativ 950 de angajați au încasat salariile pe ultimele două luni doar în procentaj de maxim 40%.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here