Călinoiu, căpitan de echipă în meciul cu Baroul Gorj

205

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se întrece, astăzi, cu Baroul Gorj pe terenul de fotbal. Căpitanul de echipă al SJU este nimeni altul decât preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Scopul meciului dintre reprezentanţii spitalului şi avocaţi este socializarea şi strângerea de bani pentru realizarea unor noi investiţii pentru unitatea spitalicească.

Asociaţia Medico – Sanitară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu continuă seria activităţilor sportive prin care se menţine sănătatea, se socializează şi se strâng şi bani ce sunt investiţi ulterior în unitate. După ce, în luna iunie, a fost organizat un campionat de fotbal, în urma căruia s-au strâns fonduri pentru achiziţionarea unei etuve de sterilizare – care deja funcţionează în cadrul Spitalului 700 – astăzi se desfăşoară un nou meci de fotbal. „Miercuri, la ora 16:00 are loc meciul de fotbal între echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi cea a Baroului Gorj. Domnul Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj va conduce echipa noastră”, a declarat Cristina Căliman, director medical al SJU Târgu-Jiu.
Ca de fiecare dată, preşedintele Ion Călinoiu este alături de unitatea spitalicească administrată de CJ Gorj şi se implică în activităţile organizate de reprezentanţii SJU Târgu-Jiu, cu atât mai mult cu cât scopul acţiunii de astăzi este mai mult decât lăudabil.

Banii vor fi investiţi în spital
Deocamdată nu se ştie ce sumă de bani se va strânge în urma meciului de fotbal, fiecare persoană putând dona cât doreşte. Totuşi, reprezentanţii spitalului speră să se adune suficient de mulţi bani pentru a se putea achiziţiona încă o etuvă de sterilizare. „În funcţie de cât strângem vom decide în ce investim banii. Noi am vrea să mai cumpărăm o etuvă de sterilizare, dar nu ştim dacă vom reuşi să adunăm atâţia bani. Oricum, întreaga sumă va fi folosită pentru spital”, a explicat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here