Eliminare și calificare pentru Craiova

341

CSU Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Dinamo la loviturile de departajare, scor 0-0 (6-5 după loviturile de departajare).

„Câinii” au început cu mai mult entuziasm și în minutul 11 Rivaldinho a reluat cu capul, pe colțul lung, dar balonul a trecut puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Calancea. Brazilianul a jucat pentru prima dată titular în tricoul lui Dinamo.

Oltenii au reacționat după jumătate de oră, când Băluță a fost găsit bine pe culoar de o pasă a lui Ivan, însă mijlocașul lui CSU l-a luat la țintă pe Cerniauskas din interiorul careului.

După 60 de minute de joc, Băluță a văzut cartonașul galben pentru un fault, iar trei minute mai târziu a fost avertizat din nou și trimis la cabine pentru un fault asupra lui Popescu.

Cu 16 minute înainte de final, oltenii au cerut un penalty, după ce Mihai Popescu l-a oprit în careu pe Bancu. Fotbalistul oltenilor s-a ales însă doar cu un cartonaș galben pentru simulare de la Hațegan.

Prelungirile n-au fost cu nimic mai spectaculoase decât primele 90 de minute și partida a ajuns la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare, Patrick Petre a executat al doilea și a tras peste poartă. Dinamoviștii au mai avut speranțe la a 4-a lovitură, când Screciu a ratat și el. Chiar și așa cea de-a șaptea lovitură de la punctul cu var a fost ratată de Danu Spătaru, iar Ivan i-a trimis pe olteni printre așii Cupei. (A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here