Căldură în saloanele Spitalului Orășenesc Novaci

152

Spitalul Orăşenesc Novaci este situat într-o zonă montană, motiv pentru care furnizarea agentului termic se face, de regulă, mai devreme spre deosebire de alte unităţi sanitare. Conducerea spitalului din Novaci confirmă faptul că în saloane este căldură de peste o săptămână. A fost realizat şi stocul de motorină pentru centrală, astfel că funcţionalitatea ei este asigurată pentru întreg parcursul sezonului rece.

Pacienţii internaţi la Spitalul Orăşenesc Novaci beneficiază de condiţii hoteliere foarte bune. De mai bine de o săptămână a fost pornită şi căldura, astfel că la ora actuală, temperatura din saloane este mai mult decât plăcută. „La noi, căldura s-a pornit încă din primele zile friguroase, adică de peste o săptămână. În saloane este cald şi bine, temperatura este plăcută şi pacienţii sunt mulţumiţi. Avem suficientă motorină pentru centrală, stocul fiind asigurat pentru întreg sezonul rece”, confirmă Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Trebuie menţionat faptul că la acest spital este asigurat şi stocul de medicamente şi materiale sanitare.
Spitalul Orășenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi șapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia. Luând în considerare dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here