Căldură în caloriferele Spitalului Rovinari

399

De vineri, pacienții internați la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari au căldură în saloane, așa cum se cuvine. Primăria a reușit să realizeze o lucrare provizorie la sistemul de încălzire, putându-se renunța, astfel, la caloriferele electrice.

Pentru a reduce costurile la facturile de electricitate, dar și pentru a evita o suprasolicitare a sistemului electric al spitalului din Rovinari, autoritățile rovinărene au reușit să repare sistemul de încălzire. “De vineri, am reușit să asigurăm agentul termic în spital, chiar dacă este o lucrare provizorie, deocamdată. Primăria Rovinari ne-a ajutat să realizăm această lucrare, care sporește confortul termic al pacienților și ne ajută să degrevăm instalația electrică și să reducem riscul de incendii, dar și să scădem valoarea facturilor la electricitate. Totodată, realizarea acestei lucrări provizorii ne permite executarea corespunzătoare a lucrării de bază privind reabilitarea sistemului de încălzire, această lucrare fiind deja aprobată, dar necesită timp pentru realizare”, subliniază Adrian Murea, managerul Spitalului Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari.
Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari are centrală termică proprie, însă aceasta nu a putut fi pusă în funcțiune din cauza unei țevi defecte. Din fericire, pentru pacienți, de vineri s-a remediat problema privind încălzirea unității sanitare rovinărene.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here