Călcat de maşină pe trotuar

581

bscap0347Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost, luni seara, victima unui accident de circulaţie. Evenimentul a avut loc în cartierul Vădeni din Târgu-Jiu.

Se pare că Ionuţ Bobic, care se afla pe trotuar, a fost acroşat de un autoturism condus tot de un târgujian. Acesta încerca să evite contactul cu un alt autoturism, ajungând, din păcate, pe trotuar.

bscap0351Ionuţ Oprişescu, de 24 de ani, băiat de poliţist, conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu când în faţă i-a apărut o autoutilitară care ieşea de pe o stradă laterală. Încercând să evite impactul cu aceasta, şoferul a tras de volan ieşind de pe partea carosabilă pe trotuar. Din păcate, însă, a acroşat un pieton şi a avariat două maşini parcate. Autoturismul condus de Oprişescu s-a oprit într-un stâlp, pe scuarul dintre cele două sensuri de mers. Ionuţ Bobic, pietonul care a avut ghinionul să se afle pe trotuar la momentul respectiv, are numai 20 de ani şi provine din sistemul de protecţie a copilului. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale, iar cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest. Aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, cercetările vor continua.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here