Cadou pentru polițiștii gorjeni, de Crăciun

347

Șapte autospeciale noi, Dacia Logan, au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Acestea fac parte din cele 390 de autovehicule achiziționate, la nivel național, în cadrul proiectului PolHumint.

Săptămâna aceasta, 390 de autospeciale au intrat în dotarea Poliției Române. Autovehiculele au fost achiziționate în cadrul proiectului PolHumint și au fost repartizate la nivel național, urmând a fi folosite pentru activitatea operativă. În această săptămână, 390 de autospeciale Dacia, 24 Duster și 366 Logan, ce vor fi folosite în activitățile operative, au fost repartizate structurilor teritoriale ale Poliţiei Române. Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită. Proiectul PolHumint este derulat de Poliția Română, în cadrul mecanismului Fondul pentru securitate internă și are ca obiectiv general eficientizarea fluxurilor informaţionale din cadrul activităţii informative precum şi valorificarea cu celeritate a datelor şi informaţiilor într-un mediu electronic integrat şi securizat“, transmite Poliția Română, într-un comunicat de presă.

 

1 COMENTARIU

  1. Fiti mai clari, daca e voie! La ce folosesc defapt masinile? La „eficientizarea fluxurilor informaţionale din cadrul activităţii informative precum şi valorificarea cu celeritate a datelor şi informaţiilor într-un mediu electronic integrat şi securizat“. Altfel spus la interceptari, bruieri electronice mobile? Sau la ce?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here