Cade cortina și în Liga a 3-a

394

Sezonul 2014-2015 se va încheia în acest week-end și la nivelul Ligii a 3-a, acolo unde în acest an Gorjul a avut trei reprezentante.
Pandurii II Târgu-Jiu, Știința Turceni și Minerul Motru nu au emoții în ceea ce privește rămânerea în acest eșalon din punct de vedere sportiv, însă problemele financiare i-ar putea opri pe motreni să se regăsească și în sezonul viitor în Liga a 3-a. Cu mari probleme în ceea ce privește asigurarea condițiilor minime, Minerul Motru a făcut eforturi mari, însă a capitulat chiar la ultimul joc. Minerul Motru nu va mai organiza meciul de pe teren propriu cu Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, după cum declară Mihai Cernica, directorul sportiv al Minerului: „Situația este foarte gravă! Am înaintat toate actele, am anunțat la federație, nu mai avea rost să mai delege și arbitri la acest meci. Nu avem banii să acoperim costurile pentru organizare. Mai aveam de asigurat și cazarea pentru oaspeți, în urma unei reciprocități cu echipa din Becicherecul Mic, care ne-a asigurat cazarea la ei, în tur. Noi am mai încercat să atragem atenția, la Ineu am fost cu 12 jucători pe foaie, doar o rezervă am avut. Sunt neplătiți jucătorii de 4-5 luni, au plecat la muncă prin Anglia, prin Germania”, a declarat oficialul motrean.
În ultima etapă, Știința Turceni va evolua pe teren propriu primind vizita celor de la CS Ineu, în vreme ce Pandurii II va încheia sezonul cu o deplasare, la Filiași.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here