Cadavru în stare de putrefacție, găsit într-un pârâu

430

Un pescar a făcut, ieri, o descoperire șocantă la Bumbești-Jiu. Acesta a cerut ajutorul pompierilor, după ce a observat o persoană decedată în pârâul Grui. La fața locului a fost trimisă Garda de Intervenție Bumbești-Jiu. În urma cercetărilor s-a stabilit că trupul neînsuflețit îi aparține unui bătrân care a dispărut în luna februarie.


”ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru scoaterea unei persoane din pârâul Grui, satul Lăzărești. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu, care a intervenit pentru scoaterea trupului din apa râului, constatând că este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 84 de ani, din păcate decedată, trupul fiind în putrefacție. Se pare că este vorba despre un bărbat dat dispărut în luna februarie a anului 2018. Apelul pe numărul unic de urgență 112 a fost efectuat de către un pescar care se afla în zonă și a observat trupul”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, efectuând cercetări în cadrul unui dosar penal de moarte suspectă.
”Un bărbat de 84 ani, din localitatea Curtișoara, a fost găsit decedat într-un pârâu. Acesta era dat dispărut din luna februarie. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here