Cabinetul de Oftalmologie de la Spitalul Turceni, luat cu asalt de pacienţi

1375

De la 1 aprilie, Cabinetul de Oftalmologie din Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Turceni are contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Potrivit managerului Dragoş Haţegan, chiar din prima lună s-a realizat un punctaj bun la acest cabinet.

Spitalul Orăşenesc Turceni  oferă servicii oftalmologice complete, după intrarea în relaţie contractuală a Secţiei Oftalmologie  cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Contractul cu CJAS a intrat în vigoare la începutul lunii aprilie, înainte de acest moment, însă, s-au făcut investiţii în aparatură specifică Oftalmologiei.
Odată semnat contractul cu Casa, pacienţii au posibilitatea de beneficia de consultaţii şi tratamente. Spre surprinderea conducerii unităţii, pacienţii au luat cu asalt cabinetul de Oftalmologie. „Surprinzător, chiar din prima lună, domnul doctor oftalmolog a făcut un punctaj foarte bun pe Ambulatoriu. De la 1 aprilie avem contract cu Casa, iar cei care doresc să-şi comande ochelari, o pot face pentru că avem contract cu o firmă ce asigură servicii de optică medicală; este opţiunea fiecăruia”, explică Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
M. S.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here