Cabinet veterinar, o nouă afacere inaugurată în Târgu-Jiu! Proiectul, finanțat prin ,,Antreprenoriat urban inovativ” de Centrul de Calcul

5075

La Târgu-Jiu, duminică, a fost inaugurată o nouă afacere din cele finanțate pe proiectul ,,Antreprenoriat urban inovativ-POCU 106014”, derulat de Centrul de Calcul, administrator de scheme de ajutor de minimis. Este vorba despre un cabinet veterinar, ce este situat în zona LIDO a municipiului, la parterul unui bloc.

Ungureanu Eliza este unul dintre cei 18 câștigători ai concursului de planuri de afaceri care a primit, în luna iunie, prima tranșă din ajutorul de minimis, în suma de 133.725 de lei. Câștigătoarea și-a văzut, duminică, visul cu ochii adică și-a inaugurat cabinetul veterinar dorit, în municipiu, urmând ca după ce veniturile obținute de noul IMM să ajungă la 30% din valoarea primei tranșe din ajutor să primească și diferența de bani. De altfel, valoarea totală a ajutorului de minimis este de 178.300 de lei.
,,Nu am fost convinsă că voi fi aleasă printre câștigători, dar când am văzut că planul meu de afaceri este credibil m-am bucurat enorm. Îmi doream să pun pe picioare o astfel de afacere de când am terminat facultatea în 2015, am lucrat un an de zile într-un astfel de cabinet, unde am prins experiență și curaj, iar timpul a lucrat în favoarea mea.
Nu am o clientelă formată, dar spațiul unde mi-am deschis acest cabinet veterinar are un vad foarte bun, fiind situat vizavi de Parcul Lido, plin de persoane care au animale de companie. Sunt convinsă că în scurt timp îmi voi face o clientelă și mă bazez pe competențele mele profesionale și pe calitățile de antreprenor.
Le sugerez celor care au îndoieli legat de astfel de proiecte să nu mai stea pe gânduri și să aibă curajul să realizeze proiecte de afaceri în care să-și imprime pasiunile lor și abilitățile lor. Cu siguranță, și ei vor câștiga”, a declarat Eliza Ungureanu, care a mulțumit managerului de proiect, Centrul de Calcul, care a susținut-o și îndrumat-o pe parcursul implementării proiectului. Câștigătoarea are 29 de ani și este absolventă a Facultății de Medicină Veterinară Timișoara.
Prima afacere din proiect a fost inaugurată în luna august 2019.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here