Ca la noi, la nimeni – Transferul de imunitate, în Familia Klaus Iohannis!

320

Așa cum era de așteptat, luni, la ora 16.00, profesoara de limba engleză a unui liceu din Sibiu, Madam Carmen Georgeta Iohannis, a refuzat să se pr4ezinte la procurorul Cristian Aurel Lazăr, încă șef de Secție la Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului general, acolo unde-l numise în funcție, pentru trei ani, soțul soției sale, Herr Iohannis. Drept recompensă pentru că-i „albise” un dosar de urmărire penală în anul de dizgrație 2014, ca să poată fostul primar al Sibiului să candideze la alegerile prezidențiale din acel an nefast! Pentru România.
Madam Carmen Georgeta Iohannis mai fusese citată ca martor și în data de 15 noiembrie 2018, la același procuror de casă din Parchetul General, dar atunci nu s-a prezentat pentru că, vezi Doamne, se afla într-o „vizită de stat” (degeaba) la Londra, în ditamai Anglie. Acolo unde premierul Theresa May nu și-a făcut timp să-l primească nici măcar cinci minute protocolare!
Dar cred că și dacă ar fi fost vorba de o profesoară de chimie, de biologie sau de matematică un-i exclus ca procurorul de caz s-o fi adus la audiere ca martor cu mandat de aducere. Deci cu poliția. Așa cum ar fi drept să se-ntâmple la următorul termen.
Așa, fiind soția oficială a Preș. Iohannis, încă în funcție și deci locatar temporar al Palatului din Dealul Cotrocenilor, ei i s-a făcut o transfuzie de imunitate de la soțul președinte, care-o moștenise de la Traian Băsescu. Și, deocamdată, Madam Carmen Georgeta Iohannis n-a pățit chiar nimic. Chipurile, ar fi răcit! Mai ales că imunul Klaus Werner Iohannis i-a oferit bruma de imunitate gratis pe motiv că o cunoaște. Și că, vezi Doamne, el cică n-ar fi fost urmărit penal niciodată și nici pentru Madam Carmen Georgeta Iohannis „nu există temei de aducere la Parchetul general!”
Pe 10 decembrie, un mesager al Doamnei Carmen Georgeta Iohannis, probabil unul dintre avocații Casei de avocatură plătită să-i apere interesele și să nu plătească statului impozit la chiria de 320.000 de euro percepută de la Reifeissen Bank pentru un spațiu ce un aparținea legal Familiei Iohannis.
Culmea este că dintr-o fotografie postată pe pagina el de Facebook, Madam Carmen Georgeta Iohannis era sănătoasă tun. Și participase cu entuziasm la o dezbatere demonstrativă cu ocazia „Zilei Internaționale Anticorupție”.
Sfătuită prost probabil de soțul imun, ori de teamă ca din martor să devină suspect, Madam Carmen Georgeta Iohannis ne-a arătat că se consideră mai presus de lege. și face parte din elita statului subteran, un abuziv și pretins „stat de drept totalitar!”
ION PREDOȘANU

P.S. Într-un discurs în fața națiunii și a protestatarilor, președintele Franței, Emanuel Macron, ne-a adus aminte de Nicolae Ceaușescu. și Președintele Nicolae Ceaușescu a promis la un miting pe care fosta Securitate l-a sfătuit să-l facă, promițându-le 100 de lei și tot a picat. Emanuel Macron, cel care criticase și România pentru legile Justiției, nu știu pe unde să scoată cămașa. El s-ar putea să scape, dar cei de la periferia Uniunii Europene, printre care și România Iohannistă nu are șanse de a scăpa! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here