Ca la noi, la nimeni – Tentativa loviturii de stat continuă. „Pas cu pas”(K.W.I.)

340

Folosindu-se de paravanul cu pretinsul miting al românilor din Diaspora, , organizatorii Noului PNL și USR(Uniunea Sabotați România) au pornit la luptă contra PSD și a Guvernului Dăncilă, așa cum i-a îndemnat Preș Klaus Werner Iohannis încă de la Consiliul Național al pretinsului PNL!

MITINGURI NEAUTORIZATE! Normal, la mitingul neautorizat, început cu atacuri huliganice contra jandarmilor încă de vineri, 10 august, cu mult înainte de ora 17,00 n-au fost prea mulți români din Diaspora. Mercenari mulți și agenți sub acoperire! Mai precis, organizatorii din Diaspora au refuzat să-și asume calitatea de organizatori și nu s-au mai prezentat la Primăria Generală a Bucureștilor să-și ridice autorizațiile. Românii din Diaspora și-au dat seama de intențiile celor din țară și din exterior de a deturna mitingul și n-au mai dorit să-și asume responsabilitatea imensă a organizării unui miting de amploare.

MODELUL COLECTIV. Ne aducem aminte cum atunci s-a petrecut un incendiu cu 64 de victime și numeroși răniți, unii schilodiți pe viață. Ca din senin s-a organizat un miting de protest împotriva primului ministru Victor Ponta și a guvernului său. Totul organizat nemțește. Cu pancarte, cu mai multe portavoce, iar mai târziu jurnalistul și politicianul ecologist Ovidiu Zară a declarat la un post de televiziune că el și cu niște prieteni au participat la acel miting. Și au auzit vorbindu-se limba germană. Ba chiar i-a și fotografiat. Speriat că și zilele următoare se vor organiza mitinguri în țară și în străinătate, primul ministru Victor Ponta, căruia Preș. Klaus Werner Iohannis îi ceruse demisia de cinci ori. Chiar a demisionat ca să nu rămână în istorie ca un criminal. Sasul scrâșnise din dinți că: „Trebuiau să moară oameni”. Eu nu cred că ne trebuia așa ceva, dar Herr Iohannis nu accepta lupta politică democratică. Folosindu-se de consilierii săi germani și de BDS l-a înlăturat pe primul ministru Victor Ponta! După care și-a adus „Guvernul meu”, cu agentul francez la cârmă – Dacian Julien Cioloș.

SPRE COLECTIV II? Dosarul Colectiv a fost îngropat și nimeni nu-i vinovat de atâția morți și răniți în „statul de drept” iohannist! De ce n-ar face Herr Iohannis și acum același lucru? După atacurile violente și bestiale ale huliganilor plătiți, de vineri noaptea, culmea un președinte ales și care se vrea precum orice dictator reales a dat de pământ cu Jandarmeria. Sâmbătă, probabil a jucat tenis la Sibiu și n-a mers la Spitalul Floreasca, unde tânăra femeie jandarm era în grea suferință din pricina sutelor de pumni și picioare primite, inclusiv în figură, din partea formelor de viață mercenare. Susținute de Herr Iohannis, după cum afirmă liderul PSD, Liviu Dragnea, de Noul PNL și de USR, adevărațiii organizatori ai mitingurilor din Piața Victoriei, după cum declară deputatul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD și fost Președinte al Comisiei de control al SRI!

Sâmbătă, nu se făcea să avem parte de alte violențe întrucât la miting au venit mai puțini oameni – cei mai mulți și-au dat seama de manipulare -, iar românii de naționalitate maghiară Orban Ludovic și Barna Dan se aflau în primul rând.

Duminică dimineață, cuplul fără copii și fără suflet Carmen și Klaus Werner Iohannis au ieșit în stradă. La Sibiu, și, culmea, s-au dus la o Biserică. Probabil reformată. Oricum, aceia care vor flăcări și sânge, chiar dacă merg la vreo biserică, de ochii lumii, nu au nici un Dumnezeu.

Tentativa de lovitură de stat continuă!
ION PREDOȘAN

                                      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here