Ca la noi, la nimeni – Tensiuni inimaginabile la întâlnirea Cîțu-PSD!

313
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „La pomul lăudat să nu te duci cu sacul mare.” – Zicală românească

Nu mai este cazul să reluăm toate balivernele prim-ministrului Florin Cîțu, o parte prezentate în comentariul de joi, în condițiile în care nici măcar nu am amintit mai multe dintre minciunile Cîțoiste. Că, vezi Doamne, el ar dorit și alte întâlniri cu liderul PSD, ori cu specialiștii pe probleme de sănătate ai social-democraților – și PSD chiar are așa ceva – pentru a lua cele mai bune măsuri în campania contra epidemiei sau pandemiei cu COVID-19!
Toate afirmațiile lui Florin Cîțu au fost numai minciuni sfruntate, de PNL-ist sadea, om fără caracter și lăudăros de „geniu”. În vreme ce el bate câmpii cu creșterea economică, prof. univ. dr. Mircea Coșea, reputat economist, îl contrazice total și inclusiv primarul Clujului, Emil Boc, vorbește despre recesiune.
Așa cum anunțase miercuri, „Iubi” Cîțu a invitat reprezentanții PSD la Palatul Victoria, deci la sediul GuWernerului Meu II, ca să discute despre Planul Național de Redresare și Reziliență al României, la ora 15:00.
Cândva, fostul ministru al Finanțelor Publice din guvernarea PSD, Eugen Teodorovici, zicea despre personaj: „Florin Cîțu minte cum respiră!” Iar altă dată, la o audiere a acestui sinistru prim-ministru la o comisie parlamentară, i-a spus direct: „Băi Cîțule, tu după ce ești urât, ești și prost!” Iată că până joi, 20 mai 2021, toate afirmațiile lui Eugen Orlando Teodorovici despre individul Florin Cîțu se confirmă.
Plini de elan, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, însoțit de prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, de experți ai partidului care-a câștigat alegerile parlamentare din 6 decembrie anul trecut, împreună cu Dumitru Costin, reprezentantul angajatorilor, și cu Florin Jianu, din partea angajaților, și alți parteneri sociali s-au dus la Palatul Victoria ca la pomul lăudat.
După mai bine de două ore, mincinosul de Florin Cîțu, însoțit Cristian Ghinea, – ministrul ZERO al fostului GUVERN ZERO, am numit guvernul nealesului Dacian Julien Cioloș, un cetățean româno-francez, cu apartenență la serviciile secrete ale Franței, nu au prezentat invitaților niciun Plan Național de Redresare și Reziliență al României.
Au citit dintr-un caiet unele informații care, cică, ar fi cuprinse în acest PNRR! UN PNRR care nu-i al unui Guvern, al unei coaliții, ci ar trebui să fie al României.
Culmea este că în Palatul Victoria se desfășura un meci de ping-pong între „genialul” Cîțu și delegația PSD, condusă elegant de liderul Marcel Ciolacu.
Tensiunile răzbăteau până pe holurile Palatului Victoria și Mincinosul – adică Pinnochio Cîțu – nu le-a arătat niciun Plan Național de Redresare și Reziliență. Le-a făcut doar o informare sumară, din notițele unui caiet banal.
Gașca lui Cîțu și ai lui uită că, până una-alta, Partidul Social Democrat este câștigătorul alegerilor parlamentare și numai răutatea dusă la extrem a Preș. Klaus Werner Iohannis i-a adus la guvernare pe pierzătorii acestor alegeri.
E limpede că Gașca lui Cîțu și Ghinea joacă prost o piesă din care pierde România.
În condițiile în care Comisarii europeni și președintele Comisiei Europene le-a transmis, atunci când a respins – de două ori – PNRR-ul, că acesta trebuie să treacă prin Parlamentul României.
Totuși, PNRR nu este un prânz gratuit! Trebuie să aducem și bani de acasă. Guvernul României a optat pentru a atrage toți banii alocați, prin care, atenție, 16 miliarde de euro sunt împrumuturi și numai 13,2 miliarde de euro sunt granturi.
La modul de-a dreptul prostesc și arogant de comportament al prim-ministrului Florin Cîțu, România riscă să nu se alegă cu niciun euroi! Ci, cum zicem și în simplele mele note de joi, să se aleagă doar cu praful de pe tobă!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here