Ca la noi, la nimeni – Țară fără președinte!?

211

Deși Mitul meditatorului de succes Klaus Werner Iohannis s-a prăbușit mai demult, când hotărârea Curții de Apel Pitești a rămas definitivă și irevocabilă, iată că timpul trece și Președintele României nu are nicio poziție. Nici că-i albă, nici că-i neagră. El care se bătea cu pumnii-n piept că este un Munte de legalitate, jignindu-i pe alții și aplicându-le eticheta de penali, acum se face că plouă!
Pur și simplu, timp de 17 ani a avut loc un proces în care familia Carmen și Klaus Werner Iohannis a prigonit alte 13 familii, luându-le locuințele adică apartamentele în care stau de ani și ani. Dar să aveți puțintică răbdare, stimați cititori, că lucrurile nu se vor opri aici. Procesele împotriva familiei Carmen și Klaus Werner Iohannis nu se vor opri aici, mai ales că cele 13 familii deposedate ilegal de apartamentele lor încă nu și-au intrat în drepturi!
Cu siguranță, ne aducem aminte că fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2014 se bătea cu pumnii-n piept că un vrea imunitate. Așa cum avea Traian Băsescu. Ei bine, cum a ajuns la Palatul Cotroceni, mintenaș, a uitat tot ce-a zis! Și ce-a promis. Dacă n-ar fi atât de târâie brâu, cei din alianța de guvernare ar putea foarte rapid să-și țină ei promisiunea prin care parlamentarii și președintele României să rămână fără imunitate parlamentară! Printre oamenii fătați de președintele Traian Băsescu, pe vremea când ne-a chinuit vreme de zece ani, evident că se numără și tânăra pe atunci procuroare de la Sibiu, fiică de procuror comunist, Laura Codruța Kovesi cea fără experiență și cu media 6,41 la absolvirea Facultății de Drept!
La vremea când președintele Traian Băsescu, care avea nevoie de un executant fără scrupule, nu de un procuror competent, Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviuz negativ solicitării Pentru inconsecvență, lipsă de performanță și de viziune. Cu toatre că avizul era negativ, datat 24 septembrie 2009, când a fost propusă pentru un nou mandat de procuror general al României, Băsescu n-a ținut cont de avizul negativ al CSM. Acest document este semnat, culmea, de către Procuror Dimitrie Bogdan Licu, vicepreședinte al CSM pe atunci, dar și unul dintre șefii actuali ai Laurei Codruța Kovesi! Cu care se aseamănă prin gândirea tipic comunistă și prin faptul că și el a fost acuzat de plagiat la doctorat. Totuși, cu mai mult bun simț, Procurorul Dimiotrie Bogdan Licu a renunțat de bună voie la titlul de doctor obținut ilegal!
Herr Klaus Werner Iohannis, care se face că-i npreședintele României de luni după amiază până vineri pe la prânz, în brest fiind la Sibiu, mimează bine pe președintele. Doar din interes personal!
Ion PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here