Ca la noi, la nimeni – Taica Lazăr rămâne, dispar Merkel și Iohannis?

281

Ca să ne descrețim nițel frunțile, citez textul ce însoțește caricatura graficianului Puiu Găzdaru, de pe site-ul cotidianului Jurnalul Național de luni: „Lazăr o să învie! În vie, la Coldea?” Desigur, statul subteran și Comandantul său suprem – Klaus Werner Iohannis nu-l vor plecat pe marioneta adusă de ei în locul nevinovatului Procuror General, Tiberiu Nițu. Unul făcut ca la Nufărul de DNA și SRI.
Nici nu ne-am fi așteptat cumva din partea CSM să dea un alt răspuns la întrebarea Tătucului Lazăr Augustin: „Nu. Documentul citat de ministrul Justiției, Tudorel Toader, de clasare a unui dosar al inculpatului penal Klaus Werner Iohannis nu există!” Și-așa, răspunsul CSM este consultativ.
Problema e că șifonat rămâne Herr Klaus Werner Iohannis, care prin 2013, dacă nu mă înșel, primea un NUP de la cine trebuie în afacerea cu tipărirea unor documente la Tipografia Honterus SRL a Forumului Democrat German. De-o parte semna Primarul Sibiului, de cealaltă Șeful Forumului Democrat German, adică tot Klaus Werner Iohannis. Iar drăguța de ANI l-a pedepsit doar pe un subaltern al ex-edilului, nu și pe edilul protejat de Taica Lazăr.
Asta-i mândria lui Taica Lazăr – un dosar cu Iohannis în rol dublu! Surse afirmă că asul din mâneca lui Taica Lazăr, cu care a câștigat șefia Parchetului General, este clasarea unui dosar instrumentat de ANI. Acesta se referea la un conflict de interese al Primarului Klaus Werner Iohannis, care-a încheiat, cum spuneam, un contract cu Tipografia Honterus SRL a Forumului Democrat German, condus de Klaus Werner Iohannis.
Pentru o speță identică un subaltern al fostului edil a pierdut definitiv procesul penal de incompatibilitate cu inspectorii de integritate ai ANI abia în anul 2018. An în care Klaus Werner Iohannis are imunitate de președinte, de parcă s-ar crede Traian Băsescu. Care recunoaște singur că a creat un stat mafiot! Preluat de Iohannis și perpetuat.
Avocatul Lucian Bolcaș știe prea bine că nu documentul de la Dosarul de promovare a marionetei Augustin Lazăr este cheia, însăși existența Protocoalelor secrete semnate în 2016 de Procurorul General Augustin Lazăr cu Eduard Hellvig, Directorul Sas al SRI, fiind suficiente pentru a-l da afară, deci de a-l revoca pe nemernicul de Taica Lazăr.
Și despre Preș. Klaus Werner Iohannis s-a zis că ar fi marioneta Cancelarului Angela Merkel. Care a pierdut alegerile în Germania și a anunțat luni că în luna decembrie nu va mai candida la funcția de Cancelar.
Suficiente motive de îngrijorare pentru Herr Iohannis, care s-arputea retrage din campania electorală pentru al doilea mandat. Ce ziceți? Nu-i așa că este posibil?
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here