Ca la noi, la nimeni – Tăcerea lui Herr Gică Contra!

214

Recunosc că nu l-am votat pe Preș. Klaus Werner Iohannis, dar este și președintele meu. Nu doar al Noului PNL ori al mișcării #rezist. Aș fi preferat să se pronunțe asupra referendumului pentru definirea familiei, chiar dacă familia lui se compune doar din El și Carmen. Nici măcar nu mă interesează religia lui, deși ieri s-a dus la slujbă în Sibiu, împreună cu consoarta. De ce religie e biserica, iar nu mă interesează.
La fel, nu l-am văzut sâmbătă, în prima zi a referendumului nici măcar pe bicicletă. Plecase pe banii mei și ai tăi, cititorule, cu suita de SPP-iști – vreo nouă BMW-uri în total – pe ruta săptămânală București-Sibiu și retur. Vă dați seama ce cheltuială, după ce a mai cerut 3 milioane de euro din bani publici să modernizeze Vila Lac 3 din Snagov, pe care-o mai modernizase un alt neromân, dar pământean Traian Braunovici (Băsescu). La atâta dezmăț financiar din banii publici, chiar nu înțeleg de ce nu vine Madam Carmen la București. Unde ajunge doar când e de plecat în Palm Beach, în Insulele Baleare ori în Madeira sau la ONU!
Individul a mai comis un gest murdar, sâmbătă, când fiind invitat la un concert la Sibiu în cadrul festivităților Centenarului Marii Uniri, Herr Gică Contra n-a răspuns invitației!
Fiind într-un permanent dute-vino pe ruta Sibiu-București și retur, cel mai cheltuitor Preș. al României nici nu mai are timp să gândească. Asta în cazul în care are cu ce. Căci explicații de felul că și-a luat cele șase case din banii pe meditații la materia fără căutare fizica este o prostie cât El de mare. Ca plăvan mă refer, nu ca om. Ca om este mic de tot, cere demisia prim-ministrului care-i dă lunar leafa și, în plus, se mai ocupă și de administrarea Țării. Cum ar veni, Viorica Dăncilă muncește. Nu chiulește ca Herr Klaus W. Iohannis. Cel care boicotează tot: decizii ale Guvernului, legi ale Parlamentului și înjură tot timpul PSD-ul, chiar dacă-i partid de guvernământ, iar Moș Teacă ar fi cazul să fie moderator și nu Gică Contra!
Nu am cum să știu, la ora la care scriu aceste note, situația și prezența la Referendum. Am primit doar un mesaj, pe e-mail, de la un român din Canada care-mi atrăgea atenția că acolo persoanele gay au primit o zi liberă pe an, apoi o lună. Și acum mai cer câte-n lună și-n stele, iar numărul de băieți violați de homosexuali a crescut dramatic.
La urma urmei, dacă K.W. Iohannis s-ar fi pronunțat contra familiei tradiționale ar fi votat DA inamicii lui. Care nu-s puțini. Dacă era pentru, atunci #rezist, USR și o parte mizerabilă a Noului PNL l-ar mai fi votat odată. Spre disperarea noastră. AS românilor cei mulți. Așa, cu tăcerea care-i uneori ca mierea va fi acum ca fierea. Și scăpăm de individ la algerile prezidențiale din 2019!
ION PREDOȘANU
P.S. Niște neisprăviți de la ANTREC și primarul din Tismana au boicotat Festivalul piftiielor, care-ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă și duminică la Pensiunea Casa Brâncuși, din Peștișani. Ar fi ieșit lumea la Festival și ar fi mers și la referendum. Așa au stat acasă. La fel ca primarul comunei botezată fals orașul Tismana, ing. Marian Slivilescu. Păcat! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here