Ca la noi, la nimeni – „Stăpânului cătușelor” i se tot strânge lațul!

294
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „O regie generală, făcută să producă o imensă scârbă românilor față de alegeri… cu scopul ca să nu se mai prezinte nimeni să câștige alegerile doar cu efectivele de partid.”
Răzvan Savaliuc, din Lumea Justiției

Și tot Răzvan Savaliuc mai zice multe despre „Scârba de alegeri răspândită ca molima de inculpata Clotilde!”, în același articol din Lumea Justiției. Și dacă ne aducem bine aminte, la puțină vreme după ce generalul Florin Coldea, pe atunci prim-adjunct al SRI, a fost decorat la Paris și-a făcut apariția pe meleaguri dâmbovițene și franțuzoaica Clotilde Armand. La început prin Parlamentul României, nu se știe cu ce treburi, și mai apoi ditamai primarul Sectorului 1, cel mai mare Sector al Bucureștilor.
„PRIETENIA” CLOTILDE-COLDEA! O primăriță care-a umplut de gunoaie întreg Sectorul 1 al Capitalei, a furat alegerile „cu sacul” sau mai precis cu sacii, dar, desigur, susținută de-alde Coldea nu a pățit nimic nici măcar acum, la final de mandat!
Miercuri, adică ieri, omul de afaceri Cătălin Hideg, denunțător în dosarul foștilor generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, a depus noi probe la DNA în legătură cu cei doi mafioți sadea. Deci s-au depus noi probe împotriva mafiei generalilor, semn că se strânge lațul în jurul gâtului „Stăpânului cătușelor”, cum i se mai spune generalului Florian Coldea, cel care-a făcut ravagii și a băgat la pârnaie pe cine-a vrut el și ex-directoarea DNA, Laura Codruța Kovesi.
MAFIA MEDICAMENTELOR. S-a descoperit o rețea în care numai o simplă asistentă medicală, ajutată de medici, a răspândit printre români sute de rețete compensate și decontate ilegal prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în valoare de peste un milion de lei. Practic, era o rețea de trafic cu Ozempic, un medicament „vândut la negru”, utilizat în tratamentul diabetului de tip II, dar și la unele cure de combatere a obezității. Asistenta medicală lucra la o clinică privată și a falsificat peste 700 de rețete. Din pricina aceasta, medicamentul Ozempic se mai găsește în farmacii. Medicamentul are și reacții adverse, cu tulburări gastro-intestinale. În cazurile mai grave se poate ajunge și la pancreatită acută. Oricum, prin această rețea de falsificări de rețete cu mari pagube pentru bolnavii de diabet de tip II și pentru bugetul asigurărilor de sănătate, după cum precizează Oana Dumitrache, medic diabetolog, starea de sănătate a românilor cu diabet de tip II este din ce în ce mai precară.
DEZVĂLUIREA LUI CĂTĂLIN HIDEG. Omul de afaceri care-i și denunțătorul din dosarul generalilor groazei – Coldea și Dumbravă – a mai precizat că în biroul generalului Dumitru Dumbravă, de pe Bulevardul Națiunilor Unite, a descoperit 40-50 de telefoane mobile și tablete, de parcă folosea câte un telefon mobil sau câte o tabletă pentru fiecare om de afaceri pe care-l „consulta” spre a-i lua firma cu activ cu tot, nu doar cu niște sume aberante solicitate pentru a-l proteja în justiție.
Cei doi generali nu numai că nu au contestat în justiție acuzațiile ce li s-au adus, dar au și plătit fiecare câte o cauțiune de câte 500.000 de lei fiecare! Ca o altă curiozitate, în numai doi ani de zile, generalul Dumitru Dumbravă a încasat de la avocatul Doru Trăilă, cel de-al treilea inculpat, suma de două milioane de lei!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here