Ca la noi, la nimeni – Senatorul Zamfir Versus soroșista Violeta Alexandru!

445
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Omul înțelept nu spune tot ce gândește, dar ce spune gândește…” – ARISTOTEL

Năzbâtiile guvernării pretins liberale pe temele alocațiilor de stat pentru copii și a măririi pensiilor de la 1 septembrie 2020 continuă. Guvernului Iohannis-Orban nici că-i pasă de faptul că majoritatea pensionarilor din România câștigă sub 2.000 de lei lunar, iar pensiile cele mai mci – de 704 lei – nu au fost mărite. Și dacă pensiile speciale s-au mărit de la începutul anului 2020 cu 10%, adică cu procentele ce reprezintă rata inflației, celelalte nu au fost majorate la fel.
Mărirea pensiilor cu 40%, prevăzută prin legea pensiilor, de la 1 septembrie nu poate fi amânată sub nicio formă. Aceasta a fost cuprinsă în Bugetul pe anul 2020 și din luna ianuarie până mai decurând, începând cu președintele Klaus Werner Iohannis, prim-ministrul Orban Ludovic, ministrul Finanțelor, dar chiar și ministrul Muncii, Violeta Alexandru afirmau că „banii sunt în Buget” și pensiile vor fi mărite. Abia mai nou, după ce liota liberală a renunțat la problema ce-i frământa „alegerile anticipate” au început să spună că nu au de unde să achite majorările de pensii. Pentru cei 2% din PIB acordați Ministerului Apărării, „genialul” ministru al Finanțelor, Florin Vasile Cîțu se poate împrumuta, dar pentru pensii și alocațiile copiilor ba!
Vestea proastă este că „GuWernerul Meu” a adoptat o Ordonanță de Urgență pentru creșterea alocațiilor copiilor, care-a și fost publicată în Monitorul Oficial. Începând din luna septembrie, acestea vor crește cu 20%. În luna septembrie, alocațiile de stat pentru copii nu se vor dubla, așa cum prevede legea, ci vor spori cu numai 20%, după următorul model: – De la 156 la 185 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani; – De la 311 la 369 de lei pentru copiii între 0 și 2 ani.
TUPEUL ȘI CINISMUL SOROȘISTEI se intitulează un text scris și postat pe pagina sa de Facebook de Senatorul PSD Daniel Zamfir.
În care acesta îi dă o replică tăioasă ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce aceasta a declarat că dacă PSD vrea să modifice în Parlament noua OUG privind majorarea alocațiilor, se va ajunge la oprirea plăților pentru copii.
„Tupeul și cinismul soroșistei”
Ministreasa de la Muncă zice, cu subiect și predicat: Dacă PSD îndrăznește, în Parlament, „să nu fie de acord cu Ordonanța”, care taie 80% din alocațiile copiilor, jupâneasa de la minister nu mai dă niciun ban copiilor, că așa „vrea mușchii ei!”
Spre deosebire de Ludovic, pe tine te ia Soroș înapoi, că oricum altceva nu știi să faci.
#ținem cu România
#fără Abuzuri
#Românii Trebuie Să Știe”, a scris, cum spuneam senatorul PSD Daniel Zamfir pe pagina de Facebook a domniei sale.
Violeta Alexandru a susținut, vineri, că dacă PSD vrea să modifice în Parlament OUG privind majorarea alocațiilor, se va ajunge la oprirea alocațiilor pentru copii.
Ion PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here