Ca la noi, la nimeni – Să nu ne pierdem cu Firea! (Va fi viață și Buget și după ea!)

536

Motto: „Nu trebuie să-ți fie frică de nimic în viață. Trebuie doar să înțelegi.” Marie Curie

Nu doar lumea sau clima au luat-o razna. Ci și oamenii. Mai ales ce-i ce se pretind oameni politici. Cum se bănuiește a fi cazul primarului general al Bucureștilor, Gabriela Firea, care țipa disperată la posturile de televiziune România TV și Antena 3, despre care și nepotul meu de șase ani și două luni și-a dat seama că-i dusă cu capul, asemănând-o cu un om, la vreo 35 de ani și fără toate țiglele pe casă, pe care l-a văzut pe Șoseaua Iancului din București. Unul ce vorbea singur, țipând la cei din jurul lui inclusiv la oameni nevăzuți.
Gabriela Firea a lansat, miercuri, un nou atac la adresa Guvernului și a anunțat că pregătește un nou dosar.
Ca și cum ar mai fi făcut vreunul. La dosare mă refer. Căci de doi ani și jumătate n-a făcut chiar nimic în Capitală. Doar a cheltuit banii publici pe spectacole și societăți comerciale ilegale! Săraca nu-și dă seama cât este de manipulată și nici nu realizează probabil exact ale cui jocuri le face.
Ale ei în nici un caz nu! Poate ale inamicilor PSD și ai lui Liviu Dragnea. Care le stă-n gât atât cetățeanului Preș. Klaus Werner Iohannis, cât și SRI-ului. Un serviciu secret ale cărui bugete cresc an de an în ultimii 15 ani! Bașca alte creșteri la rectificările bugetare bianuale.
Ziceam că numita Gabriela Firea atacă-n stânga ca să priceapă dreapta cât îi ea de utilă și rea de gură!
„Mă uit la televizor și deja nu mai știu cum să explic. Domnul Fifor, fost ministru al Apărării, afirma ritos că de la Primăria Capitalei nu se taie fonduri, ba se suplimentează cu 200 de milioane de lei. Îi transmit colegului meu, încă de partid, că tot ceea ce transmit eu poate fi verificat, iar evidențele sunt foarte clare”, a declarat Gabriela Firea la un post de televiziune – Antena 3 -, care împreună cu Liviu Dragnea și cu PSD au făcut-o primar general. Adică, ceea ce e acum. Și nu va mai fi după alegerile viitoare – cele din 2020!
Unealta din interiorul PSD are misiunea de la Șeful Statului Subteran(SS!) de a-l da jos pe liderul social-democraților din România.
Dacă nu reușește, atunci măcar să-l împroaște cu noroi și să întârzie cât mai mult adoptarea Bugetului de stat al României pe anul 2019!
Vizavi de aberantele ei acuze la adresa ministrului Finanțelor Publice, primarul Sectorului 6 are o altă opinie. Domnul Gabriel Mutu o avertizează pe Gabriela Firea cu publicarea dovezilor că mint: „Referitor la noi afirmații neconforme realității, declarate de doamna primar general, fac următoarea mențiune: Atât doamna primar general, cât și colegii primari ai sectoarelor Municipiului București au fost invitați la întâlnirea cu ministrul de finanțe, din 30 ianuarie 2019, pe tema bugetului. Personal i-am transmis mesajul cu invitația și tema propusă, cu o zi înainte, cât și un mesaj de reamintire în dimineața zilei stabilite pentru această întâlnire.
Faptul că toți ceilalți primari s-au prezentat, dar doamna primar general minte astăzi(miercuri, n.m. I.P.), spunând că nu a primit această invitație, denotă dezinteresul real pentru discuțiile aplicate despre Buget și redistribuirea veniturilor către bucureșteni.
Nu doresc să se ajungă la publicarea dovezilor transmiterii acestor mesaje, dar ele există și susțin declarațiile mele”, este afirmația primarului Sectorului 6 al Bucureștiului, Gabriel Mutu.
Ion PREDOȘANU

1 COMENTARIU

  1. Hopa , hopa , nici Firea nu mai e buna nea’ Predo ? Cum pleaca vreunul de langa Dragnea cum devine in viziunea lu’ matale tradator de tara, nepricepul etc si etc . Cautam articolele lu’ matale din urma cu cateva luni ? Cand suntem seriosi nea’ Predo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here