Ca la noi, la nimeni – Robii sistemului!

371
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Nu trebuie să credem tot ce spun oamenii, dar nici să credem că ei vorbesc absolut fără temei.” – Immanuel Kant

Sunt slabe șanse de a scăpa, până-n anul 2024, de sinistra guvernare a austerității ticluită de Preș. Klaus Werner Iohannis, prin nerespectarea Constituției, din așa-zisele partide de dreapta: PNL, USR-PLUS și UDMR. Haideți să admitem că Partidul Național Liberal ar fi de dreapta, ceea ce nu-i deloc adevărat. Mai ales după fuziunea fostului PNL cu partidul băsescian PDL, rupt cândva din fostul FSN, pe traseul PD și mai apoi PDL!
ISTERICII NEOMARXIȘTI. USR-PLUS este mai degrabă o adunătură fără principii și fără ideologie, un partid neomarxist ce propagă, uneori, ideea traiului în colectiv, deci desființarea familiei și a proprietății. Liderul Barna Dan este vărul primar al ministrului Mediului, Barna Tanczos, reprezentant al UDMR în GuWernerul Meu Iohannis-Cîțu.
UNGARIA VREA TRANSILVANIA. CÎȚU ȘI IOHANNIS TAC! Iar UDMR își vede de propriile-i interese etnice și participă la toate guvernările de la care are câte ceva de supt ori chiar de muls, în stil mare. UDMR nu-i nici măcar partid, ci o uniune organizată pe criterii etnice. Au absolut totdeauna o singură dorință, aceea de a le merge bine lor. Căci de restul locuitorilor României nici că-i doare-n cot! La un summit în Ucraina, Președintele Ungariei a declarat că: „Ungaria vrea Transilvania!” Alcoolicul Florin Câțu era de față, ca reprezentant al României, dar a tăcut mâlc. Nici Cîțu și nici Preș. Klaus Werner Iohannis nu au luat poziție, ca și cum n-ar fi români!
Țara o duce din ce în ce mai greu. Prețurile la toate produsele au luat-o razna, iar guvernul de incompetenți condus de Florin Vasile Cîțu, mare consumator de alcool pe când avea 29 de ani și se afla la așa-zise studii în statul american Iowa, la un control noaptea, pe la ora 02:00, când polițiștii l-au văzut că merge șerpuind și încălcând liniile continue, l-au oprit și testat. Pe lângă că duhnea a alcool, mai consumase și substanțe halucinogene. Așa cum mai consumă și de când este prim-ministru marionetă a americanilor și a Preș. Klaus Werner Iohannis.
Într-un guvern de incompetenți condus de Cîțu, evident că scumpindu-se aberant tarifele la curentul electric și la gazele naturale, ca și la combustibilii de la stațiile Peco, nu sunt șanse ca creșterea prețurilor tuturor produselor să fie oprită.
BARNA DAN, PENAL. CA ȘI CÎȚU! Șansele de a detrona GuWernerul Meu Iohannis-Cîțu până-n 2024 sunt mici. Chit că CÎȚU are dosar penal în statul Iowa, din Statele Unite ale Americii. Împăunatul Barna Dan, încă lider al USR, dar cu dosar la DNA, se preface că ar vrea să-l remanieze și ei – adică USR-PLUS și UDMR – pe alcoolicul (ne)anonim Florin Vasile Cîțu.
În realitate, nici măcar nu îndrăznește să miște un deget împotriva sistemului și a Preș. Klaus Werner Iohannis, care parcă l-a înfiat pe Cîțu!
În rest, până-n 2024 pare-se că-i vom suporta pe Cîțu și șleahta lui, din care face parte și s(m)inistrul Dan Vîlceanu. Sub pixurile cărora, grație sistemului care i-a creat, România va ajunge – prin împrumuturile mari și la dobânzi extrem de mari – la falimentul de țară!
ION PREDOȘANU

P.S. PREZIDENȚIABILII SISTEMULUI. Încă o dovadă că sistemul nu doarme. În 2024, vor candida la președinția României, printre alții, și următorii: Florin Vasile Cîțu (alcoolic și trăgător pe nas!, dovedit); Alexandru Rafila, fiul torționarului cu același nume, fost Șef al Securității județului Arad, între 1945-1949; Dacian Julien Cioloș, soldatul securității comuniste care-a păzit-o pe dizidenta Doina Cornea! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here