Ca la noi, la nimeni – Președintele vesel și săracul monstru în ,,statul de drept”!

403
SANYO DIGITAL CAMERA

Parcă Traian Braunovici, transformat în Băsescu prin înfierea sa de către maiorul Băsescu – al doilea soț al mamei sale – ne-a zis că el a creat Statul mafiot. Cel pe care l-a preluat cu instituții de forță cu tot, cu Protocoale secrete între SRI, DNA sau între SRI și instituții ale justiției centrale ori locale. În care n-a schimbat nimic, eventual șefii: la SRI l-a pus pe amicul lui Eduard Hellvig, iar la STS pe sibianul Velica, demisionarul după Cazul Caracal, dar care-i și azi pe funcție!
TRISTA ROMÂNIE, VESEL PREȘEDINTE! Cine-a mai prins pozele cu Preș. Klaus Werner Iohannis postate pe pagina de Facebook, de sâmbăta trecută, dar dispărute, duminică, după ce fotograful Simion Buia primise ordin, a avut o surpriză. Țara era și este tristă după crimele oribile petrecute la Caracal, dar Președintele ei este vesel nevoie mare. Râde cu gura până la urechi și este cu o fețită Martha, cu care-am aflat că se conversa în limba germană. Făcea poze pentru campania sa electorală cu o fetiță cu care se juca și parcă trăgeau cu un pistol spre fotograf! Măi să vezi! Ce imaginație bolnavă și ce cinism.
ABSENȚE DIN CATALOGUL ROMÂNIEI (NE)EDUCATE! Vorba Sabinei Iosub, ca profesor ar putea striga catalogul elevilor din programul lui născut mort România educată. Și va vedea că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt absente. Mai ales din cauza STS-ului, condus prost de sibianul pus de el director acolo, demisionar dar rămas pe funcție. Pentru că urmează alegerile prezidențiale și Klaus Werner Iohannis mai are nevoie de ,,directorul meu” la STS ca să numere voturile. Căci, vorba tătucului Stalin: ,,Nu contează cine votează, contează cine numără voturile!”
CARACAL-DEVESELU-BARI! Orice fraier știe că la Caracal nu se mișcă un deget fără a ține seama de Deveselu. Acolo unde nu-i loc de ..Natașa” și alți ofițeri ruși de contrainformații. Presa din Caracal scrie de prin 2012 că fetițe din Caracal sunt oferite militarilor americani de la Deveselu. Iar o garsonieră din Caracal se închiriaza cu 300 de euro lunar, exact ca la București. Cine să aibă bani de închirieri la prețurile astea americănești?
Monstrul din Caracal are conturi în bănci, a fost mare mahăr în orașul Bari din Italia și bătea românii și româncele ce nu-i dădeau dijmă din banii câștigați prin muncă grea. Bașca legăturile cu Mafia albaneză. Un trafic cu fetițe fără frontiere!
ION PREDOȘANU

P.S. Oare cine-l apără pe Monstrul din Caracal? Nu cumva tot SRI-ul? Mai ales că un rablagit de #rezist ca Tudor Chirilă cheamă lumea la proteste în 10 august. El crede că va da guvernul jos. Asta vrea și Iohannis, cu SRI-ul lui cu tot!(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here