Ca la noi, la nimeni – PNL-Cîțu hăis, Cioloș (USR-PLUS) cea!

564
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Nu poate fi fericire fără libertate, nu poate fi libertate fără putere, și noi românii nu vom putea fi puternici până când nu ne vom uni cu toții într-unul și același corp politic.”
Nicolae Titulescu

Cel mai mare rău este deprinderea cu răul, gândea aforistic Alexandru Vlahuță, autorul ”României pitorești”. Iar de prin luna noiembrie a anului 2019, cam de când actualul Partid Național Liberal este la putere, fie în GuWernerul Meu Iohannis-Orban, unul minoritar PNL, dar mai ales cu actuala Coaliție a Austerității clocită de Preș. Klaus Werner Iohannis din perdanții alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, am dus-o din rău în mai rău.
MARILE PROTESTE, INTERZISE! A venit și pandemia globalistă care-a cuprins România fără să fi fost oficializată măcar de vreun ordin al ministrului (Ne)Sănătății noastre, Nelu Tătaru în acel moment, un obscur chirurg din Huși, și am avut parte de stare de urgență și de alte nenumărate stări de alertă ilegale în care numărul de protestatari nu putea depăși 100 de persoane, la început, iar în 2021 numărul mitingiștilor trebuie să fie obligatoriu sub 500!
NEPRICEPUTA DE LA SĂNĂTATE. Dr. Tudor Ciuhodaru dixit: „Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”.
Medicul ieșean Tudor Ciuhodaru a comentat decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina anti-COVID. Doctorul a ținut să precizeze că circulația virusului SARS-COV-2 nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID și că cea mai importantă este testarea.
„Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.
Și, în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.
Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze, chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au mai putut fi salvate”, a declarat Ciuhodaru.
Medicul și europarlamentarul ieșean a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea „transmiterii bolii”.
„Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită,”, a mai comentat Tudor Ciuhodaru la postul de televiziune B1.
ȘEDINȚĂ DE GUVERN AMÂNATĂ! Miercuri, pe la orele prânzului, s-a vorbit de un nou scandal între PNL-Cîțu și USR-PLUS. Motivul discordiei ar fi fost intenția prim-ministrului Florin Cîțu de a introduce pe ordinea de zi suplimentară dezbaterea și aprobarea Programului Național ”Anghel Saligny”.
Cei de la USR-PLUS au sărit ca arși, amenințând cu părăsirea ședinței. Ceea ce au și făcut, urmând ca lucrările ședinței de Guvern să fi fost reluate aseară, la ora 19:00.
Liderul sau copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a zis: „Miniștrii noștri nu mai au ce să caute într-un Guvern în care punctele lor de vedere nu sunt respectate.
Solicitările privind desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și negocierea Programului ”Anghel Saligny”, din cauza căreia ședința de Guvern de miercuri a fost suspendată”, sunt printre cauzele invocate de cei de la USR-PLUS. Premierul Florin Cîțu ar fi solicitat introducerea pe ordinea de zi suplimentară a Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, care nu ar fi avut avizele necesare (se pare că-i vorba de avizul de la Ministerul Justiției), lucru ce a stârnit nemulțumirea celor din USR-PLUS, au declarat surse guvernamentale.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here