Ca la noi, la nimeni – Penalii Mei, protejații lui Iohannis!

334
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Cândva popoarele își căutau conducători drepți. Azi se caută administratori.” – Emil Cioran

Cu vreo șase-șapte ani în urmă, se lăuda Orban Ludovic că l-a luat de nicăieri pe numitul Florin Vasile Cîțu și l-a băgat până-n gât în PNL. Și, nu-i așa, vorba aceea din popor zice că „Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!” Cine nu-i dă pace acum lui Orban Ludovic? Cine vrea să-l dea jos de la cârma PNL și din fruntea Camerei Deputaților? Știți singuri răspunsul: ipochimenul de Florin Vasile Cîțu.
Adică exact acela pe care Orban Ludovic l-a făcut om, culegându-l de pe drumuri și, mai apoi, după ce două GuWernerele Mele Iohannis-Cîțu au picat, i l-a lăsat în brațe Preș. Klaus Werner Iohannis. Executant desăvârșit al comenzilor venite de la Palatul Cotroceni, în timp, Cîțu s-a lipit de Iohannis ca marca de scrisoare.
CÎȚU PENALUL, CU FALS ÎN DECLARAȚII. E greu de spus dacă, la vremea numirii lui Cîțu ca marionetă de prim-ministru al Coaliției Austerității: formată din PNL, USR-PLUS și UDMR, președintele Iohannis avea cunoștință de isprăvile lui Cîțu prin Statele Unite ale Americii. Oricum, și PNL, și USR-PLUS clamau lozinca „fără penali în funcții publice!”
Chiar și art. 16 din Constituția României ne avertizează că: „Nimeni nu este mai presus de lege”. Bun, și atunci, dacă președintele Iohannis nu știa de condamnarea penală pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice de către Florin Vasile Cîțu, atunci de ce nu a mărturisit vinovatul?
Nu cumva e vorba de fals în declarații, căci a sta la pușcăria americană încarcerat 48 de ore se cheamă condamnare penală! Deci individul Florin Vasile Cîțu se face vinovat de ascunderea adevărului. Acela că el are cazier și condamnare penală!
DAN BARNA, AL DOILEA PENAL! Dar penal, în accepțiunea dată de Preș. Klaus Werner Iohannis mai este și președintele USR, numitul Dan Barna, om cu dosar de urmărire penală la DNA, care mai e și vicepreședinte al GuWenerului Meu Iohannis-Cîțu. Cum ar veni, penalii Mei sunt buni, iar cei ai Opoziției, mă refer la cei din Partidul Social Democrat, sunt răi și merg la pușcărie, precum Liviu Dragnea?
CIOLACU ÎI CERE LUI IOHANNIS DEMITEREA LUI CÎȚU! Președintele Partidului Social democrat (PSD), Marcel Ciolacu, i-a solicitat, încă de miercuri, președintelui Iohannis să îi ceară „urgent” demisia prim-ministrului Florin Cîțu, pentru că legile în vigoare interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal.
„După ore bune în care speram la o #Românie Normală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului. O #Românie Normală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni”, a scris Ciolacu pe Facebook.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here