Ca la noi, la nimeni – Ostilitățile și bucuriile Familiei Iohannis!

37

Încă de la câștigarea alegerilor prezidențiale din decembrie 2014, președintele Klaus Werner Iohannis și-a luat drept țintă a criticilor sale PSD-ul și președinții acestuia. Mai puțin pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-a și întâlnit la acea vreme cu propunerea să nu se alăture social-democraților. L-ar fi dorit împreună cu actuala opoziție, dar Tăriceanu a refuzat.
În campania eletorală prezidențială promisese multe: ba „România lucrului bine făcut”, ba „o altfel de politică”. Plus proiecte de țară din care n-am reținut nimic în aproape patru ani de mandat. Plimbări în Palm Beach, în Insulele Madeira sau în Insulele Baleare, o navetă săptămânală pe ruta București-Sibiu și retur, cu coloana de autoturisme și SPP-iștii aferenți, fără a rata participările egoiste la reuniunile șefilor de stat și de guverne de la Bruxelles. Doar că a mers numai președintele, primii miniștrii trudind să administreze România. Mai bine ori mai prost, fără a-l deranja vreodată nici măcar cu o floare pe primul ministru al „guvernului meu” – Dacian Julien Cioloș!
Jignirile și insultele la adresa coaliției PSD-ALDE și a liderilor celor două partide nu au cunoscut vreun răgaz. Mai tot timpul nu-i scotea din „penali” pe inamicii lui, până a renunțat și a trecut la cuvântul „infractori”, pe care l-a preluat de la Procurorul general Augustin Lazăr, a cărui recuzare a fost solicitată de ministrul Justiției, Tudorel Toader.
Este absolut de necrezut cum vorbește cu atâta seninătate de faptul că el n-a fost niciodată urmărit penal. Chiar dacă Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia este de altă părere și susține că au existat nu mai puțin de 9 (nouă!) dosare penale pe numele soților Carmen și Klaus Werner Iohannis, dar acestea au fost clasate.
Din nefericire, încă mai există două dosare penale pe rol, iar la unul dintre acestea, reclamanți fiind redactori ai publicației Lumea justiției, doamna Carmen Iohannis trebuia să se prezinte joi la Parchetul general pentru că fusese citată. A găsit o scăpare și a anunțat Parchetul general, prin fax, că din motive obiective nu va putea fi prezentă. Asta în vreme ce soțul ei – Klaus Werner Iohannis se bucură de imunitate! A găsit o scăpare doamna Carmen Iohannis și a anunțat Parchetul general că din motive obiective nu va putea fi prezentă.
Anunțase soțul că vor fi într-o vizită de stat la Londra. În realitate era doar o invitație la o recepție dată de Prințul Charles la Palatul Buckhingham, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani! Asta în vreme ce soțul ei – Klaus Werner Iohannis se bucură de imunitate până la terminarea mandatului de Președinte al României.
Ion PREDOȘANU

P.S. Dintre europarlamentarii români doar Ramona Mănescu a votat împotriva rezoluției adoptate în Parlamentul European, Maria Grapini nu a votat deloc, un eurodeputat al UDMR s-a abținut, iar Cristian Bușoi de la Noul PNL nu s-a prezentat în sala de ședințe. Ceilalți au votat cu toții împotriva României!!! (Ion PREDOȘANU)

1 COMENTARIU

  1. Oare de ce Dragnea , Tariceanu sau Dancila nu au fost invitati la recepția dată de Prințul Charles la Palatul Buckhingham? Chiar nu vedeti dle Predosanu ca urmasii lui Ceausescu, jefuitori ai Tarii , pe care ii aparati cu obstinatie zi de zi nu sunt recunoscuti de Europa civilizata ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here