Ca la noi, la nimeni – NOVĂCEANUL face politică antiromânească!

705

M-am bucurat grație generozității scriitorului Constantin Dârvăreanu, care-mi trimitea lunar „NOVĂCEANUL – publicație lunară independentă”. Numai că numărul pe luna iunie trădează pretinsa independență!
Mai serios și desigur cu mult mai doct decât ceilalți din colectivul redacțional, Prof.univ.dr. N. Vințanu scrie un complex și complet eseu omagial la împlinirea a „130 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu”. Îl completează cu un poem intitulat „Mai vino, Poete, dincolo de moarte…” profesorul Vasile Gogonea.
O pagină In Memoriam intitulată „Mari novăceni” este dedicată JURISTUL(UI) – DIPLOMAT CONSTANTIN (DINEL) FLITAN de către Constantin Dârvăreanu. O altă pagină parcă preluată din Gorjeanul este semnată de Prof. Vasile Gogonea sub titulatura „LUMINA. ȘI ADEVĂRUL. ȘI VIAȚA”
Mult prea apropiat primarului pretins liberal D. Leușteanu, redactorul șef Constantin Dârvăreanu se coboară la un nivel foarte jos în comentariul său „Cutremurul de pe scena politică românească”. Îi respect dreptul la opinie și îl rog să nu mai mintă în frontispiciu că avem de-a face cu o „Publicație lunară independentă”! Evident, din jenă umană și profesională, nu mai reiau aberațiile semnate de scriitorul C.D. O portavoce a lui Sică mandolină, alias Orban Ludovic. Rar mi-a fost dat să văd atâta ură viscerală împotriva lui Liviu Dragnea, o victimă politică a antiromânului Preș Klaus Werner Iohannis. A lua drept bune rezultatele mătrășite de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) prin care Noul PNL a fost scos pe locul întâi cu 27% este ca o operație anus contra naturii! Bașca faptul că nici Curtea Constituțională a României nu a validat completul de cinci judecători nespecializați care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni. Deci procesul se va rejudeca și dacă tot bat câmpii Iohannis și Orban, doi antiromâni declarați, ei bine, dintre politicienii României de azi, Liviu Dragnea va rămâne în istoria României. Pe când „lacheul Doamnei Merkel”, adică Iohannis, și aghiotantul său temporar Orban Ludovic (că așa se scriu numele la maghiari!) nu! Îi aducem aminte scriitorului C.D. că Tătucul său Stalin zicea: ,,Nu contează cine votează, contează cine numără voturile!” Așa au fost stabilite rezultatele alegerilor europarlamentare din 26 mai. Și tot după principii staliniste a mers după gratii și Liviu Dragnea, în 27 mai, a fost judecat într-un stat de drept inexistent și pedepsit întrucât i-a fost frică de el lui Herr Iohannis.
Ion PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here