Ca la noi, la nimeni – Minciunile cuplului Iohannis-Orban!

511
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Dacă spui îndeajuns de mult o minciună și îi dai glas cât se poate de frecvent, ea va fi crezută.” – Adolf Hitler

Rog, fie-mi iertată îndrăzneala de a da un citat dintr-un Diktator feroce, unul dintre cei mai mari criminali ai omenirii. El a avut și un șef al propagandei sale fasciste, care vorbea de „Ciuma roșie”. În rest, orice asemănare cu persoane și personaje din vremea noastră care folosesc minciuna și acea formulă oribilă atunci când este vorba despre PSD este o pură întâmplare.
Să nu uităm că aghiotantul încă Preș. Klaus Werner Iohannis, numitul Orban Ludovic a jucat bine rolul primit de stăpânul său, știind să-și aleagă trădătorii. Dacă i-o fi ales singur, ori a fost ajutat de adevăratul lider de facto al fostei opoziții, ori de instituțiile de forță sau serviciile secrete. Doar Dumnezeu știe care-i adevărul! Președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a criticat, miercuri, participarea președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern.
„Am văzut un președinte care este, de fapt, prim-ministru, un cuplu, Iohannis-Orban, asemănător cuplului Băsescu-Boc – a afirmat liderul social-democrat -, un diriginte care și-a adus elevul în fața poporului, mă mir că nu l-a luat și de urechi, pentru a veni cu o opinie a sa electorală pe care nu a fost suficient să o aducă în spațiul public de la Administrația Prezidențială.
Am văzut că această campanie (electorală, n.m. I.P.) continuă acum de la Palatul Victoria. Am văzut un președinte care după o zi de la preluarea mandatului actualului Guvern vorbește de greaua moștenire. Sunt miniștri care încă nu și-au preluat mandatul, nici nu au văzut măcar documentația din ministerele pe care le-au preluat, încă nu s-a făcut comasarea ministerelor, astfel încât să vadă toate ministerele cum se prezintă”, a declarat Viorica Dăncilă.
Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a mai spus că, atunci când nu ai o viziune pentru viitor, faci referire la greaua moștenire.
„Da, o grea moștenire lăsată de PSD, a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, o grea moștenire lăsată – 3,8% șomaj, creșterea salariilor și pensiilor. Dacă pornim de la aceste aspecte, din punctul de vedere al candidatului Iohannis este o grea moștenire. Dacă tot este prim-ministrul României, domnul Iohannis trebuie să vină și să spună ce face pentru români. A vorbit despre o guvernare eșuată. Noi spunem că a avut un mandat eșuat în calitate de președinte. Cinci ani a stat mai mult în vacanță. Nu a avut cum să vadă care sunt pașii făcuți de România și care sunt măsurile luate pentru români”, a adăugat Dăncilă.
Fostul ministru al Finanțelor Publice în Guvernul demis, Eugen Orlando Teodorovici, nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat o replică tăioasă „mincinosului” prim-ministru fantomă Orban Ludovic. Care Orban, Ludovic nu Viktor, a acuzat PSD, în ședința de Guvern de miercuri, de „cheltuieli nesăbuite” și de o „situație dezastruoasă” în ministere. Din motivele pe care le-a explicitat și ex-prim ministrul României, Viorica Dăncilă, toate acestea sunt minciuni sfruntate!
ION PREDOȘANU

P.S. Cuplul Iohannis-Orban se-ntrece în minciuni și diversiuni. Unul preferă anticipatele, Orban al II-lea se visează cinci ani prim-ministru. Dacă toate astea se vor întâmpla, scenariile cu privire la România pot să se petreacă. Primul ar fi cu dispariția statului național suveran România până-n 2030, iar altul cu federalizarea pe criterii economice și politice: Transilvania ar reveni sub sfera de influență a Ungariei, Moldova Federației, Ruse, Dobrogea Bulgariei, iar Țara Românească cu Bucureștiul cine știe cum se vor descurca! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here