Ca la noi, la nimeni – Mincinosul Cosmin Gușă!!!

439

Într-un haos aproape total, se petrec atâtea grozăvii încât te iei cu mâinile de cap. Și tot nu-i de-ajuns. Întâmplarea face să mă cunosc cu Marele demagog numit Cosmin Gușă.
SE AFLA-N TREABĂ! Pe vremea când trebăluiam pe la Jurnalul Național, avându-l ca Redactor șef pe Marius Tucă, domnia sa primea o stipendie de la Trustul Intact, fondat de Dan Voiculescu. Fără să știu pentru ce. Dar venea, ce-i drept, aproape singur sau împreună cu Dan Constantin la etajul VIII al Casei Presei Libere, unde aveau un birou al lor.
PAUZA ÎNTRE PSD ȘI TRAIAN BĂSESCU! El are dreptate când spune că a fost secretar general al PSD. Unde ajunsese după o Bursă Soros în Statele Unite ale Americii. N-a făcut purici mulți la Trustul INTACT, după care s-a auzit de el că a fondat PIN – Partidul Inițiativa Națională -, în care-am fost înscris și eu. La conferințele de presă vorbea liber, făcea o pauză în care se strângeau întrebările pentru feblețea lui Lavinia Șandru, vicepreședinte PIN, pe care-o învăța ce să răspundă. Un amic, Eugen Anca, m-a rugat să-i intermediez o întâlnire cu președintele PIN, Cosmin Gușă. Numai că la tete a tete, Eugen Anca s-a văzut și a discutat cu Virgil Măgureanu, fostul director al SRI!
ILUZIA PARTIDUL REALITATEA. Supărat nevoie mare pe PSD și pe Guvernul Dăncilă, Cosmin Gușă amenință că-și face partid în jurul postului Realitatea TV. Mă rog, ne lasă o marjă de eroare. Numai dacă celor de la Realitatea TV li se cere intrarea în insolvență. Căci aceștia nu și-au mai plătit taxele către stat de mai bine de șase ani!
Cum anunță Cosmin Gușă, cel limbut, Partidul Realitatea: „Partid din popor. Da, dar din poporul responsabil, din acel popor plătitor de taxe, nemulțumit că aceste taxe sunt devalizate, nemulțumit de modul habotinic în care se face asistență socială în România, aparent și clar, doar din motive de mită electorală, acel popor ne interesează pe noi și probabil că acel popor, și acea parte din poporul român este interesată de un posibil demers al nostru”.
Măi, să vezi cine vorbește de plata taxelor! Exact acționarul Realitatea TV care nesocotește legile României!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here