Ca la noi, la nimeni – Impostorii lui Iohannis duc România de râpă!

930
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Impostura profesională și morală se obișnuiește așa de mult cu clemența, încât consideră dreptatea ca pe o răutate.” – Ștefan Mîrzac

Amândouă guvernele – GuWernerul Meu I – PNL și GuWernerul Meu II, alcătuit din coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR – sunt clocite de Mai Marele din vârful Dealului Cotroceni – Preș. Klaus Werner Iohannis.
Ne aducem aminte cu câte eforturi au dat jos Guvernul PSD, condus de Viorica Dăncilă. A fost nevoie de trădători precum Călin Popescu Tăriceanu (de fapt, Torcsony) și Victor Viorel Ponta (cu mamă Naum!). Au mai pus umărul DNA și SRI. Pentru al doilea GuWernerul Meu, o întreagă campanie electorală, Preș. Klaus Werner Iohannis vorbea de Ciuma Roșie, sintagmă împrumutată de la Goebels, și repeta ca o moară hodorogită PeSeDe, cu cinism, scrâșnet din dinți și ură cât cuprinde în Războiul româno-român! Cu toate acestea, câștigătorul alegerilor parlamentare din 6 decembrie anul trecut a fost Partidul Social Democrat. Numai că președintele Iohannis anunțase înaintea campaniei electorale că va forma un guvern din PNL și USR-PLUS! Și a ieșit Guvernul Iohannis-Cîțu, cu siguranță cel mai prost guvern postdecembrist.
În guvernul cu pricina, numai calamități profesionale precum Vlad Voiculescu (USR, de fapt, Uniunea Sabotați România) un penibil securistoid care mai ocupase postul de ministru al Sănătății în GUVERNUL ZERO, al agentului dublu Dacian Julien Cioloș. Nici atunci, în 2016, nici acum VVV-ul nu a avut și nu are diplomă de licență.
Pus pe distrugerea sistemului sanitar din România, Vlăduț Voiculescu a comis gafe după gafe, toate intenționate. Lumea s-a repezit să-l aplaude pe pretinsul prim-ministru Florin Cîțu că l-a demis. Eroare, fraților. În dimineața Miercurii Negre, Vlăduț Voiculescu a fost chemat de Preș. Klaus Werner Iohannis la Palatul Cortroceni, la ora 9:00, ca s-i explice și să se scuze că-l deranjează nițel și, deocamdată, va fi demis!
Nu-i vorbă, la Economie, la Transporturi, la Energie (care nici după patru luni n-a fost înființat ca minister!), la Interne, la Apărarea Națională etc. sunt numai surogate de miniștri! Adică, impostori care distrug ceea ce a mai rămas din biata Românie.
Altă calamitate fără diplomă de licență conduce Grupul de Comunicare Strategică. Și-l cheamă Eduard Andi Manciu, altfel un caz penal. Dacă nevastă-sa nu ar fi Consilier prezidențial la însuși inamicul numărul unu al României – Preș. Klaus Werner Iohannis.
Cei care pot face dovada că incompetentul Eduard Andi Manciu e un caz penal sunt reputații avocați Iulian Urban și Gheorghe Piperea.
Deși anunțase că miniștri USR-PLUS nu vor participa la ședința de guvern de joi, se știe că nu pleacă (dacă nu-l dai afară!) câinele de la măcelărie. Cei cinci USR-iști PLUS, la care se mai adaugă tupeistul de cetățean român de etnie maghiară Dan Barna, liderul USR dar și viceprim-ministru al Guvernului Austerității și Dezastrului Național, au fost prezenți joi la Palatul Victoria.
Adică, dezastrul continuă. Și nimeni nu va opri dezastrul care-i umple boșogii de mândrie săsească lui Iohannis! Cel de la care se trag toate relele.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here