Ca la noi, la nimeni – Implicarea și denunțarea lui Florian Coldea în Mafia drogurilor, continuă!

719
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Fostul prim-adjunct al SRI, generalul în rezervă Florian Coldea, fostul general(r) SRI Dumitru Dumbravă, autorul sintagmei „câmpul tactic” din Justiție, și avocatul Doru trăilă au fost plasați încă din 23 mai 2024 sub control judiciar de către DNA, după audieri maraton – de peste 15 ore -, într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de influență și de spălare de bani. Procurorii au stabilit o cauțiune de 500.000 de lei, cu un termen de 7 zile pentru plata sumei.” – Maria Ionescu (Hotnews.ro)

De atunci, adică din luna mai, denunțurile despre Clanul Coldea au curs lanț și ancheta continuă fără semne că ea ar putea fi oprită. Mai nou, adică începând de la sfârșitul săptămânii trecute, marele maestru al combinațiilor murdare – Florian Coldea nu mai are liniște și s-au luat măsuri severe pentru ca mafiotul să nu poată ieși din țară.
GENERALUL(r) FLORIAN COLDEA, PRINS ÎN MAFIA MONDIALĂ A DROGURILOR, PRINTR-UN DENUNȚ AL PREȘEDINTELUI ALBANIEI! Generalul(r) SRI Florian Coldea apare ca și consilier al prim-ministrului albanez S. Berisha, fiind plătit din banii publici ai Albaniei, în sumă de 7.000 euro/lunar. Denunțul vine din partea președintelui Albaniei, care-a fost, la rândul lui, și el anchetat de către FBI pentru temuta rețea a drogurilor, în special cocaină. Iar din Albania, cocaina provenită din Mexic ajungea printr-o rețea secretă la București. Și astfel, în timp ce se îmbogățea, mârșavul general(r) SRI – Florian Coldea a distrus generații de tineri, vânzându-le droguri de mare risc la festivalurile din România, la unele dintre acestea participând și el!
COLDEA, CONSILIERUL PREMIERULUI ALBANIEI! Cum spuneam, premierul Albaniei îl plătea din banii publici ai albanezilor, cu un salariu „de mizerie”, de numai 7.000 de euro lunar. Grosul sumelor cu care se îmbogățea de avea o vilă măreață la Monte Carlo, pe numele amicului Petre Neidoni, un milionar și el, săracul, fost, ca și tatăl lui, ofițer SRI. Pe tatăl actualului milionar Petre Neidoni l-am cunoscut și eu, până-n 1989, când era director adjunct al IAPL Bistrița, o întreprindere de alimentație publică ce activa în toate restaurantele, nici și mari, inclusiv luxosul Palatul Ghica (Tei), toate din Sectorul 2 al Capitalei.
Combinațiile generalului(r) SRI Florian Coldea cu Mafia din Albania, o mafie a drogurilor, vor fi anchetate în continuare, mai ales că există presiune din partea FBI. Ancheta asupra mafiei albaneze a drogurilor, în care-i băgat până-n gât și generalul(r) SRI Florian Coldea demonstrează cum au fost manipulați și distruși tinerii României, participanți la tot felul de festivaluri la care se distribuiau și deci se vindeau aceste droguri, în special cocaină.
FLORIAN COLDEA, ÎN CEA MAI MARE MAFIE MONDIALĂ A DROGURILOR! Combinațiile generalului(r) SRI Florian Coldea fuseseră descoperite încă din 2023 de către FBI, care aprecia rețeaua mondială a drogurilor drept cea mai mare și cea mai periculoasă. Mai precis, extrem de periculoasă! Încă din anul 2023 existau probe și deci dovezi clare că Florian Coldea făcea parte din Mafia mondială și era consilier al prim-ministrului Albaniei, Sami Berisha.
ION PREDOȘANU

P.S. COLOSALA AVERE CU CARE S-A PRICOPSIT CLOTILDE ARMAND, DOAR ÎNTR-UN MANDAT! În Sectorul 1 al Bucureștilor, s-a dat verdictul că numita Clotilde Armand a pierdut alegerile în dauna lui George Tuță, reprezentantul PNL-PSD. Mai nou, a ieșit la iveală și averea colosală pe care-a făcut-o primărița Clotilde Armand. Ea are proprietăți dobândite doar în timpul mandatului, cele mai multe în județul Dolj – ba pe numele ei, ba al soțului -, inclusiv o suprafață de 48.92 hectare teren agricol, una mai micuță de numai 5.000 mp, dar și alta babană, prin valoarea ei, de 25 de hectare teren forestier. La care se mai adaugă terenuri și proprietăți imobiliare în Sectorul 1, pe care-l va mai conduce încă cel puțin patru luni, dacă nu cumva se lipește cu superglue de scaunul de primar al Sectorului 1 sau cine știe ce năzbâtii îi mai trec prin scăfârlie. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here