Ca la noi, la nimeni – Iadul din Țara Sfântă și războiul României contra drogurilor!

436
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Nu suntem născuți de timp, ci de veșnicie. Așa se face că avem într-o fărâmă de țărână și celălalt tărâm. Deși trăim o vreme îmbrăcați de lumea aceasta, totuși ni se întâmplă clipe când fratele vis și sora moarte ne dau târcoale și ne despică făptura în două.”
Părintele Arsenie Boca

Joi, Secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, Anthony Blinken, s-a aflat în Israel, unde a avut convorbiri cu premierul Benjamin Netanyahu și apoi au susținut fiecare câte o declarație de presă comună. Profund impresionat de atrocitățile la care ucigașii din gruparea palestiniană Hamas au supus civilii din statul Israel încă de sâmbătă dimineața, fără oprire, în care „animalele” grupării Hamas au ucis civili, au violat femei și au decapitat copii, inclusiv de la sub un an.
PREZENȚA DIPLOMATULUI ANTHONY BLINKEN, DOVADA CERTĂ A SPRIJINULUI SUA PENTRU ISRAEL. Secretarul de stat american și-a exprimat sentimentele de părere de rău și sprijin necondiționat pentru poporul evreu, transmițând un mesaj de solidaritate. Ca și de sprijin total față de guvernul de uniune națională al statului Israel, cerând ca răspunsul Israelului să fie pe măsură și să lupte până la dispariția totală a organizației criminale Hamas, adică până la eliminarea fiecărui membru al organizației islamiste Hamas, care nu reprezintă Palestina.
SATANICUL IRAN. Pentru că, după cum se știe, atât Hamas cât și Hezbolahul ce acționează în Sudul Libanului sunt susținute cu sume imense și armament de către Satanicul Iran!
Anthony Blinken a promis alimentarea Iron Dome cu muniție, specificând că Statele Unite ale Americii sunt hotărâte să livreze muniție Israelului atâta câtă va fi nevoie. El și-a exprimat convingerea că: „Ne vom asigura că războiul nu se va extinde în regiune”. De altfel, din ordinul președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, în zonă a sosit primul și cel mai mare portavion din lume „Gerard Ford”, urmând să vină și al doilea. Ambele dotate cu cele mai moderne avioane de luptă: F-35 și F-16, pentru descurajarea statelor arabe din zonă interesate de escaladarea războiului dintre Israel și Hamas.
TANCURILE ARMATEI ISRAELIENE, MASATE LA GRANIȚA CU FÂȘIA GAZA. Până joi, peste 1.200 de israelieni au fost uciși, dar și mai bine de 1.300 locuitori ai Fâșiei Gaza. Nici joi, atacurile nu au încetat, Hamas trimițând inclusiv rachete spre orașele Israelului, chiar și la Tel Aviv, iar armata Israelului a bombardat Fâșia Gaza. La granița căreia stau pregătite tancuri Israelului, în așteptarea ordinului de a trece granița Fâșiei Gaza. Un ordin greu de luat, atâta vreme cât în Fâșia Gaza sunt 2,3 milioane de oameni și foarte mulți ostatici – de diferite naționalități, printre care și un român. Hamas încearcă o negociere cu Israelul, care nu pare dispus la așa ceva, în schimbul ostaticilor cerând să fie eliberați cei 5.200 de palestinieni aflați în închisorile din Israel.
CSAT A DECLARAT RĂZBOI DROGURILOR DIN ROMÂNIA! Anunțată în urmă cu o lună de zile, ieri a avut loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) în care primul punctul de pe ordinea de zi a fost stabilirea unei strategii naționale de luptă împotriva consumului de droguri – în special la elevi – dar și contra distribuitorilor de droguri.
Ce-i drept, cu ani în urmă, tot în CSAT, s-au mai discutat spinoasele probleme ale luptei contra consumului și distribuirii de droguri în țara noastră. De această dată, ședința inițiată și condusă de președintele Klaus Iohannis s-a anunțat a fi mai fermă. Ministrul Afacerilor Interne, precum și ministrul Justiției au avut de prezentat măsuri și programe concrete pentru eradicarea problemei drogurilor în societatea noastră. La ședința CSAT au mai participat Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și alți miniștri cu atribuții în acest domeniu.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here