Ca la noi, la nimeni – GuWernerul Meu Iohannis-Cîțu rade tot!

297
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.” – Winston Churchill

O acalmie păguboasă a cuprins presa și televiziunile de când există planul amânării sine die a dezbaterii MOțiunii de cenzură, a votării ei și, vrabia mălai visează, aprobarea de către Preș. Klaus Werner Iohannis a căderii Guvernului păstorit de marioneta Florin Cîțu. Pe care n-o vom vedea niciodată, probabil până la eventuale alegeri anticipăate sau, ferească Cel de Sus, până-n anul 2024.
JOCUL DE GLEZNE AL PSD. Are dreptate Partidul Social Democrat atunci când liderul său, Marcel Ciolacu, nu este deacord ca social-democrații să nu semneze Moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS și Alianța pentru Unitatea Românilor(AUR). Motivul invocat de ei este acela că textul moțiunii se ocupă doar de „genialul” Florin Cîțu, cel mai servil dintre prim-miniștri GuWernerului Meu.
În Moțiunea de cenzură citită în plenul Parlamentului nu se critică nimic din isprăvile celor șase miniștri ai USR-PLUS și nu se suflă nicio vorbuliță despre fostul vicepărim-ministrul Barna Dan, încă lider al USR și văr al ministrului Mediului Tanczos Barna(UDMR). Totuși, conducerea PSD și mai ales președintele Consiliului Național al social-democraților – Vasile Dâncu face un balet pe sârmă, infuențându-l negativ și pe Marcel Ciolacu. Obișnuit să spună astăzi una și mâine alta, după cum îi convine.
DĂNCILĂ BA, DÂNCU DA! Și nu de azi, de ieri, ci încă de la demiterea Guvernului Dăncilă, una făcută cu sprijinul lui Victor Viorel Ponta neimaculatul, a lui Călin Popescu Tăriceanu și a multor parlamentari PSD, pe care președintele Marcel Ciolacu i-a primit înapoi în partid.
În plus, i-a promis doamnei Viorica Dăncilă că o va numi președinte al Consiliului Național al PSD. Numai că, între timp, Ciolacu s-a răzgândit și l-a readus în PSD, pe această importantă funcție, chiar pe prof.univ.dr. Vasile Dâncu, șeful Școlii doctorale a Academiei de Informații a SRI!
PNL RADE TOT. Imediat după ce miniștri USR-PLUS și-au dat demisia, ei conducând șase ministere, dintre cele mai bogate în fonduri, prim-ministrul Florin Cîțu, marioneta lui Iohannis și a nu mai spui cui, a mai dat afară peste 27 de secretari de stat și subsecretari de stat ai USR-PLUS!
CÎȚU, CEL MAI TARE DIN PARCARE! În locul ministrului ZERO, Cristian Ghinea, fost tăietor de frunză la câini și în Guvernul Cioloș, ne-a apărut interimarul Florin Cîțu. Așa că toți banii de la Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene vor fi rași tot de Florin Cîțu, pe care Preș. Klaus Werner Iohannis îl vrea președinte al PNL.
Și uite-așa, când Partridul Social Democrat se ia după prețioasele indicății ale sociologului și pretins filosofului Vasile Dâncu, PNL-Cîțu își va face de cap încă mulți ani de aici încolo.
ION PREDOȘANU

P.S. Mea culpa. Abia astăzi, pe 15 septembrie se va pronunța CCR pe sesizarea depusă de Florin Vasilică Cîțu pentru un presupus conflict de interese între Guvern și Parlament. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here