Ca la noi, la nimeni – Fostul premier Florin Cîțu, anchetat pentru jaful unui miliard de euro!

555
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Un popor sărac… și dezbinat este și rămâne în veci sclavul altora.” George Barițiu

Simțind, probabil, că se strânge lațul în jurul gâtului personulității sale, fostul prim-ministru al României, Florin Vasile Cîțu, și-a dat demisia din grupul senatorial al pretinsului Partid Național Liberal, al cărui președinte de umplutută/conjunctură a fost o vreme, perioadă în care nimeni nu-i mai ajungea cu prăjina la nas și este, deocamdată, senator neafiliat. La acea vreme, de pandemie, doi miniștri si Sănătății, USR (Uniunea Sabotați România!) –iștii sadea Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au semnat memorandumuri prin care angajau statul român să plătească, în avans, sume imense pentru cumpărarea a 50 de milioane de doze de vaccin anti-Covid. Cu toate că populația vaccinabilă a României nu depășea 10,5 milioane de oameni. Iar ceva mai devreme, un alt neica-nimeni ajuns prim-ministru liberalo-libertin al României, secuiul Orban Ludovic, mai semnase pentru achiziționarea altor 37 de milioane de doze din același blestemat vaccin!
PRIM-MINISTRUL CÎȚU A SEMNAT CA PRIMARU’! „Istețul” de Cîțu a avizat ambele memorandumului, Curtea de Conturi a României a descoperit mârșăvia, adică ilegalitatea, iar DNA a redeschis dosarul, după ce o vreme l-a ținut la sertar! Deși vaccinul nu era trecut de testele clinice, iar eficacitatea sa deloc dovedită. Bașca faptul că nici reacțiile adverse nu erau cunoscute, motiv pentru care mulți dintre cei vaccinați au murit la câteva ore după vaccinare. Și Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă neagă orice vinovăție a lor, dând vina doar pe Florin Cîțu! Numai că ei uită să spună că dacă ei nu-și puneau semnătura pe memorandumurile respective, care-au mai fost avizate și de viceprim-ministrul Dan Barna (USR), care nu apare în dosarul DNA, probabil pentru că el turnase la DNA. Ei s-au mai păcălit, mă refer la Vlăduț Voiculescu, la Ioana Mihăilă și la Florin Cîțu, și pentru că achiziționarea la prețuri exorbitante a vaccinurilor ce însumează peste un miliard de euro trecuse prin CSAT! Ăsta-i și motivul pentru care preș. Klaus Werner Iohannis tace mâlc și nu s-a pronunțat încă asupra ridicării imunității celor doi miniștri USR-iști ai (Ne)Sănătății noastre.
CÎȚU, APĂRAT DEOCAMDATĂ DE COMISIA JURIDICĂ A SENATULUI! Miercurea aceasta, Comisia juridică a Senatului – formată din 13 membri – urma să-l audieze pe senatorul și fostul prim-ministru liberalo-libertin, presupus infractor, Florin Cîțu. Cum de achizițiile din perioada pandemiei se ocupa pretinsul dr. Raed Arafat, nu-i de mirare că „agentul” cu același nume a intrat în panică și zbiară la jurnaliștii care îndrăznesc să-i pună vreo întrebare!
ION PREDOȘANU

P.S. MAFIOTUL CĂTĂLIN CHERECHEȘ A PLECAT ÎN ITALIA, CU VOIE DE LA AUTORITĂȚILE MÂNJITE ȘI ELE DE „PRETINUL” ELENEI UDREA! Primarul municipiului Baia Mare, fostul și actualul infractor – luare de mită în formă continuată – a părăsit țara spre Italia, unde mama lui are o pensiune-restaurant!(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here