Ca la noi, la nimeni – Falsul „Agent electoral”

532
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Abilitatea politică constă din a putea să prevezi ce are să se întâmple mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare și anul viitor, iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-au întâmplat.”Winston Churchill

Că președintele Iohannis s-a dus la Târgu Mureș, însoțit de aghiotantul său Orban Ludovic, între altele și purtătorul lui de cuvânt, nu mai surprinde pe nimeni. Cei doi pretinși corifei ai Noului PNL, care nu mai este nici partid național și nici măcar liberal din moment ce directivele vin de la Partidul Popular European(PPE), se află în campanie electorală.
CIUMA ROȘIE. CA IDEE FIXĂ! Expresia de Ciumă roșie a apărut în timpul propagandei naziste din cel de-al Doilea Război Mondial. Președintele Klaus Werner Iohannis, care nu-i străin de Germania acelor ani și nici de Germania lui Angela Merkel, a folosit-o, arătându-și disprețul față de democrație și față de PSD, partid pe care l-ar sfâșia dacă ar putea!
Despre obsesia cu „vina PSD” este titlul unui editorial scris de reputatul publicist Cornel Nistorescu în Cotidianul, ziar al cărui Director este. „Când un om o ține langa pe aceleași idei și cam cu aceleași cuvinte, el trebuie trimis imediat la medic. Examinarea unui asemenea caz este mai grea decât ar părea la prima impresie”, e primul paragraf, dar în care nu apare nimic despre vreun diagnostic.
CEI DOI CONTRA CCR! Dacă afirmațiile deșănțate și lipsite de orice temei real la adresa Curții Constituționale a României le-ar fi făcut cumva cei din Partidul Social Democrat(PSD), indiferent dacă ar fi fost la guvernare sau chiar acum în opoziție, cei doi din fruntea PNL-ului, membru al PPE, ar fi luat foc și i-ar fi făcut de ocară pe social-democrați. Așa își arată singuri nimicnicia și revărsarea de ură și batjocură la adresa românilor.
Pe care-i cred fraieri și speră să-i voteze pe cei din Ciuma galbenă, cum i se spune mai nou PNL-ului. Ca mai apoi să desființeze Curtea Constituțională a României prin schimbarea Constituției. Numai că pentru o asemenea mârșăvie le-ar trebui 70% în Parlament. Ceea ce nu-s în stare, cu toată numărătoarea STS-ului la alegerile parlamentare!
BÂLBÂIELI. PLEACĂ VELA, VINE TURCAN. Individul pe mâinile căruia au încăput hățurile acestei țări apără un guvern incompetent și iresponsabil. N-a băgat de seamă agramatismele din cele două Decrete cu stările de urgență, la fel cum nu s-a sesizat la greșelile de logică din Ordonanțele Militare. Care-au avut prevăzute și niște amenzi/contravenții între 2.000-20.000 de lei, cele mai mari din Europa. La un popor cel mai sărac din Europa!
Noroc cu Avocatul Poporului, care-a sesizat CCR că Ordonanța de Urgență nr. 34/2004 este neconstituțională și cei peste 300.000 de cetățeni au fost amendați degeaba.
Nu-i vorbă că nici ordonanța de urgență-lege privind instituirea stării de urgență e și ea la fel de prost făcută. Ca și aceea privind nedefinirea stării de alertă. Aici s-ar putea să avem șansa ca Parlamentul să se opună!
ION PREDOȘANU

P.S. Duminică, Marcel Ciolacu – președintele interimar al PSD, transmitea live pentru filialele județene ale PSD Programul Repornim România. Din pricina unei stări de oboseală, prezentarea s-a întrerupt. Domnul Marcel Ciolacu este într-o stare bună, depășind criza de epuizare fizică. Pentru cei care doresc, Programul Repornim România poate fi citit pe site-ul www.dcnews.ro. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here