Ca la noi, la nimeni – Evacuarea Spitalului Foișor – crimă cu premeditare!

321
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Greșelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică, pentru zeci de ani, viitorul ei.” – Mihai Eminescu

Oricât îmi este mie de antipatic dr. Raed Arafat – un anestezist mediocru, după cum îl descrie un fost coleg de-al său de facultate, tot musulman – trebuie să recunosc că-și joacă rolul de om de neînlocuit foarte bine. De parcă ar fi cinic și malefic din născare. Treabă pe care-au priceput-o guvernele a căror marionetă a fost și încă este.
Mârșăvia cu care și-a bătut joc de viețile pacienților de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, este una fără pic de umanitate. De parcă România se afla în al Doilea Război Mondial, iar ordinul venea de la fasciști și nu se putea comenta.
Să-i scoți cu forța din Spitalul Foișor pe pacienții proaspăt operați, unii declarau că la ora evacuării – târziu în noaptea de vineri spre sâmbătă – încă se aflau la reanimare, trebuie să fii conștient că te afli în fața unei crime cu premeditare. Temperatura de afară era de 6-7 grade Celsius, iar o parte dintre pacienți se aflau în pijamale.
Și pentru ce? Pentru a transforma unul dintre cele mai moderne spitale de acest gen din Sud-Estul Europei – un spital capabil să facă operații și pe măduvă osoasă, dar și pe coloana vertebrală – într-un spital suport COPVID!? Și să-i trimiți doar pe câțiva la alte spitale din București, iar pe cei mai mulți acasă cu autoturisme ale aparținătorilor ori închiriate în județe precum Galați, Dâmbovița, Teleorman, Argeș, etc., repet, este o crimă cu premeditare.
Ordinul criminal de evacuare a Spitalului Foișor l-a creat, produs și semnat mintea creață a lui Raed Arafat. Care-i doctor cum sunt eu Mitropolit! Culmea tâmpeniei, ordinul respectiv este avizat – fără a face vreo observație ori mențiune cât de mică – de inconștientul Vlad Vasile Voiculescu (Uniunea Sabotați România!), un incompetent cu adeverință în loc de diplomă de licență.
Cine-s cei doi autori (i)morali ai scandalului echivalent cu o crimă de la Spitalul Foișor? Păi un mercenar musulman decorat de Preș. Klaus Werner Iohannis, individul de tristă amintire Raed Arafat, și slugoiul străinătății și al firmelor farmaceutice care-l plătesc pe năimitul Vlad Voiculescu.
La teroarea ce a durat la Spitalul Foișor din București până după miezul nopții de vineri spre sâmbătă au participat cu asupra de măsură Jandarmeria și Poliția – ambele antiromânești, dar plătite din bani publici – de sub comanda celui mai odios ministru al Afacerilor Interne, liberalo-libertinul Lucian Bode. Atât Vlad Voiculescu, cât și Lucian Bode fac parte din GuWernerul Meu II, așa că nu-i cazul să ne așteptăm ca Preș. Klaus Werner Iohannis să-i urechească cumva pe Cîțu, Voiculescu, pe Decoratul Raed Arafat sau pe Bode!
Culmea este că nici politicienii nu au îndrăznit să aibă vreo poziție critică în fața unui asemenea scandal antiromânesc și antiuman. Protestele de sâmbătă au fost la Palatul Victoria, în Piața Universității și la Palatul Cotroceni cu participarea multor nemulțumiți veniți din provincie.
Tunurile pe Guvernul de incompetenți le-a pus numai Gabriela Firea, Prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD): ”Politica de sănătate publică este criminală! Nu salvează, ci omoară! Nu ați făcut nimic! Zero barat! Acum evacuați pacienții proaspăt operați! Călcați Constituția în picioare! Drepturile pacienților! Demnitatea lor umană! Nu vă pasă de bolnavii cronici care mor cu zile pe la porțile spitalelor!
Ce trebuie să se întâmple pentru a vă trezi?”, își închide Senatorul Gabriela Firea postarea.
ION PREDOȘANU

P.S. Circulă zvonul că mamelucul fără diplomă de licență va mai distruge și alte spitale din România, iar pe o parte le va privatiza. Preș. Klaus Werner Iohannis i-a cerut liderului USR (Uniunea Sabotați România!), maghiarul Dan Barna (vărul UDMR-istului Tanczos Barna de la Mediu) să-l susțină pe nemernicul de Vlad Voiculescu. Și că, în 2024, cetățeanul român de etnie maghiară Dan Barna va fi susținut să ajungă președintele României, iar prim ministru îl va nominaliza pe Sas! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here