Ca la noi, la nimeni – Duși de nas de Nașu și de Finu!

289

Motto: „Puterea nu corupe; dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” – George Bernard Shaw

Ziua de joi ne-a adus două ipostaze de tot râsu-plânsu în care sunt implicați Nașul Klaus Werner Iohannis și Finuțul Cristian Vecerdea. Unul mai incorect decât altul, doi oameni care se întrec în a bloca fiecare ce mai poate bloca în țara asta numită încă România!
ȚIRIAC ÎN PROCES CU FINU LU NAȘU! După ce miercuri, Imensul om de tenis și de afaceri Ion Țiriac a participat cu eleganța-i caracteristică la festivitatea organizată de Primarul General al Bucureștilor pe Arena Națională în cinstea celebrei românce câștigătoare a Turneului de la Wimbledon – Simona Halep, ei bine, dar de fapt rău, a trebuit să meargă la Tribunalul București unde-a fost dat în judecată de Finul și Antrenorul de tenis al Preș. Iohannis. Probabil și administrator al celor trei vile pe care le are Nașul la Palm Beach.
La tribunalul București a avut loc, joi un prim termen în procesul în care Ion Țiriac este contestat la șefia FRT de un neica nimeni ca Marius Vecerdea.
„Habar nu am ce s-a întâmplat, nu am înțeles nici 1% dintre termenii juridici. Se pare că este un cetățean american care are un club în Sibiu, și care de patru-cinci ani dă în judecată Federația română de Tenis pentru orice motiv. Eu în situația în care sunt am treabă. Nu pot să aștept pe oricine care dă în judecată. Este democratic… îmi văd de treaba mea”, a declarat Ion Țiriac la ieșirea de la instanță, potrivit RTV.net.
Cine răspunde de acest individ, el nu are niciun fel de răspundere pentru că nu cred că o poate percepe ,,(…) Avem treabă. S-a ales, înțeleg eu, democratic, eram în sală. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu știu, nu înțeleg și să fiu sincer cu dumneavoastră credeți că mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte, care, având în vedere ce este, ce face, ne dă în judecată, nu mă interesează, îmi văd de treaba mea, sperând ca Ministerul Tineretului și Sportului care a agreat FRT își face datoria și ne bagă și nouă sumele acelea care nu au fost alocate în ultimii trei-patru ani să facem treaba care o facem!”
TĂRICEANU CERE DEMISIA LUI IOHANNIS! Practic, prin decizia Curții Constituționale a României de joi, recensământul provocat de Preș. Iohannis și plătit din greu de buzunarul românilor a fost declarat ilegal. Cu claritate și limpezime, președintele ALDE și al Senatului – Călin Popescu Tăriceanu, care susține că „Președintele Klaus Iohannis trebuie să demisioneze necondiționat și imediat din funcție, având în vedere decizia Curții constituționale a României cu privire la interzicerea amnistiei și grațierii.”
Acesta mai spune că presupusul „șef al statului” a fost „prevenit” și că amnistia și grațierea sunt măsuri care s-au născut odată cu istoria, acum mii de ani și nimeni nu și-a permis vreodată, nici chiar comuniștii (poate că totuși naziștii!, n.m. I.P.), să le știrbească!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here