Ca la noi, la nimeni – Dricarul Iohannis și bucuriile sale!

338
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Trădare să fie, dar s-o știm și noi.” – Ion Luca Caragiale

Chiar de când a câștigat alegerile prezidențiale în decembrie 2014, în fața arogantului și superficialului Victor Viorel Ponta, Preș. Klaus Werner Iohannis a promis marea cu sarea și n-a realizat nimic. A înjurat aproape birjărește PSD-ul și liderii săi, ba chiar pe Liviu Dragnea l-a transformat în deținut politic.
Sprijinit de instituțiile de forță și de serviciile secrete, Preș. Klaus Werner Iohannis s-a transformat în liderul PNL(ce face parte din Partidul Popular European!!!) ca vârf de lance în lupta adesea jignitoare și neconstituțională împotriva Guvernului Dăncilă și a PSD.
Mă gândeam, înainte de votarea moțiunii de cenzură că dricarul Iohannis a încercat să ducă morții în curtea PSD. Mă rog – nesperat, dar oarecum normal pentru o democrație și pentru o națiune de trădători nu doar acum ci în toată istoria ei – moțiunea a trecut. Cu largul sprijin al partidulețului de strânsură Pro(în fapt, Anti) România cârmuit de ofițerul acoperit Victor Viorel Ponta. Care-a fost acuzat că a fost ofițer SIE de chiar Generalul SIE Traian Băsescu. Lucru neinfirmat de Victor Viorel Ponta. Un fel de Dorel al politicienilor sub acoperire. Semn că-i adevărat și în zilele noastre!
El are un partiduleț de strânsură, majoritatea trădători ca și el ai partidului social-democrat, pe listele căruia au intrat în Parlamentul României la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Mă rog, mai sunt și alți securiști ca Daniel Constantin, provenit din ALDE, ori brăileanul și drojdierul Mihai Tudose, care-a recunoscut că bea fiecare cât poate.
Cât despre Călin Popescu Tăriceanu, născut Torcsony, intrat cu ALDE cu tot pe liste comune cu PSD în 2016, ce să mai vorbim. El se dorea candidat la alegerile prezidențiale, fiind supărat că PSD și-a desemnat candidat propriu. Enigmatica sa retragere de la alegerile prezidențiale poate fi legată de vreun dosar cu care l-ar fi strâns cu ușa serviciile. Altfel, ieșirea lui ca să nu-l deranjeze pe Klaus Werner Iohannis ar fi inexplicabilă.
*
Revenind la trecerea moțiunii de cenzură, la vot nu au participat cei de la PSD. Cu toate acestea trei sau cinci tot s-au sculat din bănci și au trădat pe față. Nu ai ce să le faci unora născuți cu trădarea în sânge. Ce pretenții să aibă cineva de la deputații minorităților naționale alta decât cea maghiară ori chiar de la UDMR. Cum PSD nu le-a îndeplinit toate cererile posibile și imposibile, sigur că disciplinații de la UDMR au votat cum le-a cerut FIDESZ de al Budapesta.
Că doar Guvernul Viktor Orban a anunțat că subvenționează cu bani grei – peste 60 de milioane de euro – cumpărarea de către fermierii de origine maghiară din Transilvania(Pământ românesc!) a terenurilor agricole.
De azi, vineri, încep consultările politice la Palatul Cotroceni pentru formarea unui nou guvern. Că va fi regretat Guvernul Dăncilă sunt sigur. Nimic nu garantează că vom avea un Buget ca lumea pe anul 2020. Poate unul cu mare întârziere și de austeritate.
ION PREDOȘANU
P.S. În viitorul Guvern, probabil minoritar așa cum este și președintele Noului PNL – Orban Ludovic, s-ar prea putea să apară și un ministru cu obârșii gorjene. Unul Ionel Dancă, cu care mi-e rușine că sunt conjudețean. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here