Ca la noi, la nimeni – Departe de echilibru, departe de liniște!!!

408

În vreme ce veterinarii țării și Ministerul Agriculturii se luptă cu eradicarea PPA – Pesta Porcină Africană -, cetățeanul Klaus Werner Iohannis, marionetă parașutată de Germania direct la Palatul Cotroceni ca să se simtă confortabil, habar nu avea de realitățile crunte din România. Fiind ocupat cu ațâțarea războiului româno-român, doar-doar l-o băga lumea-n seamă și-l va vota pentru al doilea mandat.
PESTA PORCINĂ POLITICĂ. Dacă de Pesta Porcină Africană nu se scapă decât prin eutanasierea, arderea sau îngroparea porcilor afectați, încercându-se reducerea focarelor, de Pestă Porcină Politică nu scăpăm decât prin participarea tuturor cetățenilor români de peste 18 ani la vot. Nu doar la alegerile europarlamentare de anul viitor, ci mai ales la alegerea președintelui în 2019. Cred că a venit timpul, după 1990, să fie ales primul Președinte al României care să fie și român. Până acum n-am avut această șansă! Pierderea sutelor de mii sau a milioane de porci este o adevărată catastrofă! Dacă Preș. Klaus Werner Iohannis are abilități în eradicarea pestei porcine, așa cum se dă el specialist, nu pricep de ce n-a mers încă de prin aprilie măcar la o ședință de Guvern și să-și arate preocuparea în rezolvarea cumplitei PPA. Care face victim încă de ani buni în Ucraina, Țările Baltice, Cehia, Slovacia sau Ungaria. În țările occidentale legea interzice creșterea porcilor în curțile oamenilor, permițând doar crescătoriilor de porci acest lucru. Și, cu toate acestea, inclusiv Olanda a pierdut (șase!!!) milioane de porci. Curios, o știam pe Ecaterina Andronescu un reputat profesor universitar dr. de chimie. Iată că acum, deși este Senator PSD, a nu știu câta oară, s-a transformat într-o portavoce a lui Iohannis și a devenit chiar specialist în Pesta Porcină Africană. Căreia nici măcar Uniunea Europeană nu i-a venit de hac!
SCRISOARE GRATIS DIN SUA! Chiar dacă Scrisoarea către Preș. Iohannis a fostului Procuror federal de New York, urbe al cărei Primar a fost timp de două mandate, adică vreme de 8 (opt!) ani, Rudy Giuliani e blasmefiată de propagandistul George Maior, parvenit Ambasador al României în SUA, el fiind autorul Protocoalelor secrete și ilegale ale SRI cu toate instituțiile din țară – Justiție, Interne, Armată și altele – iată că americanii care cunosc gravele abateri de la democrația băștinașă nu tac. Acum este vorba de Kiki Skhagen Munshis, doamnă care a lucrat 22 de ani în Serviciul de Externe al Statelor Unite ale Americii, deci cu experiență diplomatic în mai multe țări și însărcinări oficiale chiar la București, ce a trimis la rândul domniei sale o Scrisoare gratis pe care a publicat-o revista QMagazine. Din care redăm doar un scurt fragment: “DNA-ul n-a fost folosit doar pentru a susține puterea politică a președintelui României actual în ultimii ani, ci funcționează în afara normelor procedurilor judiciare”. Ea vine și întărește pozițiile lui Louis Freeh, fost director al FBI, cel care i-a oferit datele și a plătit firmei de consultanță a avocatului președintelui Donald Trump – Domnul Rudolph Giuliani.
ION PREDOȘANU
P.S. Se vor face studii de fezabilitate pentru construirea mai multor noi locuri de detenție în penitenciare. Pe lista celor care vor asigura măcar o parte din deficitul de 3.800 de locuri lipsă în acest moment, Ministerul Justiției a inclus și Penitenciarul Târgu-Jiu.(Ion Predoșanu)

1 COMENTARIU

  1. Am inteles , si pentru aparitia pestei porcine din Ukraina tot presedintele , nu presul Johannis e de vina ? Ministrul Daea este fata mare , nu ??? Nea’ Predo poate cititi si HG nr 830 din 2016 semnata de premierul Dacian Ciolos si nu mai bateti campii .Trei guverne pesediste nu au luat nici macar o masura in aproape doi ani de cand a fost semnalata pesta insa dvs bateti campii si dati vina pe presedintele Johannis .Bolgarii au construit un gard de 150 de km in patru saptamani iar impotentii din guvernele pesediste in doi ani nu au putut face nici macar proiecte pe hartie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here