Ca la noi, la nimeni – Defăimarea României, ca joc extrem de murdar!

383

 

Pe încă președintele României, Herr Klaus Werner Iohannis, l-au apucat iarăși pandaliile. Aflat în campanie electorală pentru un al doilea mandat prezidențial – campanie derulată cu nerușinare pe banii statului! -, Herr Diktator s-a apucat să critice Guvernul României pentru situația din învățământ, motiv pentru care s-a lăudat că a luat taurul de coarne și a elaborat un program România educată. Program de care n-a auzit chiar nimeni și nici măcar nu se cunoaște vreo faptă bună de-a sa în cei aproape patru ani de mandat în care, după propria-i mărturisire, „mă simt confortabil!” Ei, chiar de aceea ar mai vrea încă cinci ani de huzur, în care să fie plătit și să nu facă nimic. De gândire și de logică nu-l acuză nimeni, că nu le are în dotare.
Cum același Herr Klaus Werner Iohannis are oarecare trecere la Bruxelles, ce credeți că a mai făcut? El nu recunoaște evidența protocoalelor secrete dintre SRI și Parchetul General, DNA, Înalta Curte de Casație și Justiție, CSM și alte instituții. Și cum să discute, așa cum era programat, Parlamentul European despre asemenea mârșave protocoale? Nu atenția Parlamentului European trebuia deturnată spre defăimarea României, începând cu legile justiției, considerate de Curtea Constituțională a României ca fiind chiar constituționale, și mai ales spre evenimentele din 10 august. Când același Comandant Suprem, sper de tristă amintire, a înfierat Jandarmeria României cu o mânie, aș zice, proletară.
Că un om cu scaun la cap și, din întâmplare, și Preș. al României n-ar fi trebuit să se antepronunțe condamnând Jandarmeria și dând ordin Parchetului General să-i condamne conducerea! Care conducere a Jandarmeriei Române a fost audiată în niște dosare penale create la ordin, în vreme ce membrii mișcării #rezist, votanții lui Herr Iohannis n-au fost nici măcar deranjați din pregătirea unui alt mare miting în care vor să atace și să intre în Palatul Victoria!
Iar jandarmeria, cu niște comandanți intimidați, să nu-și mai facă datoria cum trebuie.
Atât Noul PNL, cât și Herr Iohannis fac parte din PPE. Cel condus de Manfred Werner, actualul președinte al PPE, cel propus de Angela Merkel ca viitor șef al Comisiei Europene, deși negociatorul pentru Brexit al Uniunii Europene s-ar putea să-i încurce borcanele.
Care-i legătura lui Klaus Werner Iohannis și Manfred Weber? Aceea că amândoi sunt susținuți de Cancelarul Angela Merkel. Care Cancelar are o putere mare la UE, dar s-ar putea să cadă din cauză de Macron înaintea prim-ministrului Viorica Dăncilă. Cea luată-n bâză de scrâșnetul „Demisia” de pe buzele lui Herr Sasul Iohannis.
În plus, toate vorbele defăimătoare la adresa României aruncate-n vânt de Manfred Weber nu-s luate din gura antiromânilor Monica Macovei-MISA, ale lui Cristian Preda sau ale sceleratului Cătălin Ivan.
Seara trecută, Comisia pentru libertăți civile și afaceri interne – LIBE – a luat ân discuție nu protocoalele secrete ale SRI cu Justiția română, așa cum ar fi fost normal, ci legile justiției trecute de CCR și promulgate de Herr Iohannis, dar și statul de drept. Asupra defăimătorilor României, între care Herr Klaus Werner Iohannis își are locul său de frunte vom mai reveni!
Ion PREDOȘANU

P.S. Ca și Traian Băsescu, urmașul său cocoțat la Palatul din Dealul Cotrocenilor nu se lasă până nu-l leagă pe Liviu Dragnea. Sau cel puțin așa crede el care-i sărac cu duhul. Traian Braunovici-Băsescu măcar era și este General SIE, din 1992! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here