Ca la noi, la nimeni – Dăncilă, luată de mascați?

334
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Mințile mărginite au obiceiul să dea vina pe alții pentru propriile greșeli.” – Honore de Balzac

Minți înfierbântate se înghesuie s-o tot atace pe doamna Viorica Dăncilă, prim-ministru al României și președinte al PSD, plus candidat desemnat al social-democraților pentru alegerile prezidențiale din 10-24 noiembrie 2019. Dacă o face candidatul la al doilea mandat Klaus Werner Iohannis de ce nu s-ar încumeta și alții.
Tot fără respect față de prima femeie prim-ministru al României, din moment ce văd că Preș. încă în funcție – Klaus Werner Iohannis o face și nu pățește chiar nimic.
Atacat astăzi prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă, care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât pe plan intern, cât și în plan extern. Dacă ține la acela cu tupeu, acoperit de o imunitate prezidențială prost înțeleasă, moștenită de pe vremea predecesorului, de ce n-ar face-o și Călin Popescu Tăriceanu(cum spuneam, mai zilele trecute, de fapt Torcsony, eu neagreând basmul cu localitatea Tăricei de unde i s-ar trage numele actualului… Moliceanu!) ori Victor Viorel Ponta.
Și, apropo de ultimul, să remarcăm o caricatură din Jurnalul Național de joi, versiunea on-line. Caricaturistul Puiu Găzdaru a desenat o bătrână și un bătrân ce discutau în fața sediului Pro România-ALDE. Bătrâna, probabil femeie de serviciu, îi tot da cu măturatul când bătrânelul ce avea o plasă în mână, venind aproape sigur de la piață, o întreabă: „Pân-ă la urmă, cine-i șeful aici?” La care bătrâna, fără să se oprească din măturat, îi răspunde: ,,alde Ponta!”
Foarte schimbătoriul în opinii și în opțiuni politice, deși se dă cel mai mare lider de stânga din București pe stânga, Victor Viorel Ponta o tot atacă pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă cu fel de fel. Adică invenții și măscări! Ghinionul lui, și al nostru!, este că în anul 2014 a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Werner Iohannis, încă actual președinte, care se bucură de o imunitate moștenită de la creatorul statului mafiot România – vaporeanul Băsescu!
Iar doamna prim-ministru Viorica Dăncilă nu se lasă călcată în picioare de oricine, motiv pentru care a declarat joi: „Victor Ponta a atacat astăzi prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă, care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât și în plan extern. Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în fața oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzații. În caz contrar voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la prim-ministrul României”, a spus Viorica Dăncilă.
Fie și în politică, ieșirile necontrolate costă. Nu pot fi băgate la declarații politice. Cele cu iz penal au o altă soartă.
ION PREDOȘANU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here